18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Taki Tam Żarcik
Darkstep • 2015-07-14, 13:51
Chyba nie takiego "dropu" się spodziewał.

Utwór: The Prototypes - Pop It Off.

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
poyebaniec 2015-07-15, 11:28 3
za dnb zawsze piwko do zobaczenia na Lett It Roll Open Air 2015 akurat neurofunk(mroczniejszy podgatunek dnb) to czysto sadystyczna muzyka, polecam wam niedojeby przypierdalające się do tej muzyki. wojniz2 "k***a, obczajcie. Ludzie płacą pieniądze, za to, że ktoś im podkład z magnetofonu puszcza." przykład pały która gówno się zna a najgłośniej płacze produkcja jednego takiego kawałka jest tak bardzo złożona, że bardzo rzadko spotyka się aby artyści tworzyli je LIVE bo trudno jest uzyskać idealną kompozycję panując nad kilkudziesięcioma ścieżkami na raz od perkusji po bass i po chuj wie co tam jeszcze sobie możecie wyobrazić, więc dlatego w pełni ukończone kawałki gra się razem ze sobą w formie DJ Seta co również nie jest proste jak jebanie i trzeba kilka lat poświęcić by dojść do perfekcji większość przeciętnych "puszczaczy muzyki z magnetofonów" zarabia w godzinę swojej pracy więcej hajsu niż niedojeby z tego forum przez miesiąc (o ile pracują, bo wiem, że większość żyje na garnuszku u schorowanych rodziców). Jestem ekspertem.
Zgłoś
Darkstep 2015-07-15, 19:44 1
poyebaniec napisał/a:

za dnb zawsze piwko do zobaczenia na Lett It Roll Open Air 2015 akurat neurofunk(mroczniejszy podgatunek dnb) to czysto sadystyczna muzyka, polecam wam niedojeby przypierdalające się do tej muzyki. wojniz2 "k***a, obczajcie. Ludzie płacą pieniądze, za to, że ktoś im podkład z magnetofonu puszcza." przykład pały która gówno się zna a najgłośniej płacze produkcja jednego takiego kawałka jest tak bardzo złożona, że bardzo rzadko spotyka się aby artyści tworzyli je LIVE bo trudno jest uzyskać idealną kompozycję panując nad kilkudziesięcioma ścieżkami na raz od perkusji po bass i po chuj wie co tam jeszcze sobie możecie wyobrazić, więc dlatego w pełni ukończone kawałki gra się razem ze sobą w formie DJ Seta co również nie jest proste jak jebanie i trzeba kilka lat poświęcić by dojść do perfekcji większość przeciętnych "puszczaczy muzyki z magnetofonów" zarabia w godzinę swojej pracy więcej hajsu niż niedojeby z tego forum przez miesiąc (o ile pracują, bo wiem, że większość żyje na garnuszku u schorowanych rodziców). Jestem ekspertem.

Też będę na LiR.

Zgłoś
Duch 2015-07-19, 0:11 13
Ręce do góry!

ukryta treść
Portki w dół

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
kuternoga 2015-07-19, 0:49 2
pieniądze na stół
Zgłoś
ValvePlsFix 2015-07-19, 10:28
The Prototypes - Pop It Off (feat. Mad Hed City)

ups, spóźniłem się
Zgłoś
Duch 2015-07-19, 10:32
Jeśli faktycznie było a nikt nie może znaleźć to ktoś zarobi jebitne ostrzeżenie za tagi

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
Darkstep 2015-07-22, 16:31
Duch napisał/a:

Jeśli faktycznie było a nikt nie może znaleźć to ktoś zarobi jebitne ostrzeżenie za tagi

Chyba Ty.

Zgłoś
borek555 2015-08-05, 18:36
Wie ktoś wgl na jakim ich koncercie/festiwalu wydarzyło się to zdarzenie?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów