Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O czym ty p🤬lisz? Nie jestem w stanie wyobrazić sobie sytuacji, w której TV ze mnie drwi/szydzi/podkręca nienawiść, bo nie jestem idiotą, który odj🤬by taki numer. Potrafię sobie natomiast wyobrazić, że lecę tym samolotem z dziećmi na wakacje i przez takiego zjeba dzieci mi płaczą, ja się stresuję, potem się wk🤬iam, bo czekam godziny na kolejny samolot itp.. No k🤬a człowieku, można nie lubić tej konkretnej stacji, ale to co ty p🤬lisz to już apogeum j🤬ej głupoty.
Co kogo k🤬a to obchodzi co on zrobił, to jego sprawa a cały ten artykuł to kopanie leżącego bo nie dość że ma 130 tyś minimum do zapłaty to jeszcze trąbią że pasażerowie mogą się ubiegać o jakieś odszkodowania jakby nie wystarczającą nauczką była pierwotna suma.
Co kogo k🤬a obchodzi że gdzieś tam w japonii zginęło ileś czechów w wypadku zsunięcia się autobusu ze skarpy.
Co kogo k🤬a obchodzi że pan xyz ma psa co trójkątnym gównem sra.
Nie włączam od 5 lat telewizora bo płynie tam potokiem tylko i wyłącznie czyste skondensowane rzadkie gówno które które da się poczuć już od samego włączenia poprzez programy typu MEGAHIT "Rambo" albo "Kevin sam w domu" czy choćby wiadomości w których wszyscy prezenterzy to jedna wielka rodzina zależna od polityków przy czym każda gęba ma gówno do powiedzenia bo p🤬lą o wszystkim dookoła ale nie o tym co jest teraz i tutaj istotne czy to dla nas czy dla kraju a z ich p🤬lenia nie płyną absolutnie żadne walory edukacyjne.
P.S
Przykładowo jakim k🤬a prawem ludzie o referendum dowiadują się dzień lub dwa już po nim...

"nie tlumacze go, ale co by bylo gdyby ktorys z waszych bliskich albo wy sami zrobili cos podobnego"
Nie no, wcale go k🤬a nie tłumaczysz...

Typek kilka dni po zamachach terrorystycznych "żartuje", że ma bombę. Typek całkiem poważnie powiedział to do stewarda, więc sam się o to prosił. Jak się nie umie pić alkoholu, to potem takie są tego konsekwencje. Rzeczywiście ma farta, że mu tam ktoś nie zaj🤬 porządnie, np. jakiś air marshall.
EDYTOWANO (nosz k🤬a nie wytrzymałem):
@up
nie dość że ma 130 tyś minimum do zapłaty to jeszcze trąbią że pasażerowie mogą się ubiegać o jakieś odszkodowania jakby nie wystarczającą nauczką była pierwotna suma
Jakbyś był jednym z tych pasażerów i stracił przez idiotę dzień albo dwa urlopu, nie mówiąc już o szkodach zdrowotnych (np. przestraszone dzieci), to nie chciałbyś odzyskać swojego?
Nikt inny nie zwróci tym ludziom straconych pieniędzy, czasu, nerwów i zdrowia. Każdy pasażer tego lotu musiał zostać przesłuchany, dokładnie przeszukany, wszystkie bagaże dokładnie prześwietlone... Kupa straconego czasu i sił.
Nie włączam od 5 lat telewizora bo płynie tam potokiem tylko i wyłącznie czyste skondensowane rzadkie gówno [...] choćby wiadomości w których wszyscy prezenterzy to jedna wielka rodzina zależna od polityków
Myślisz, że w Internecie wszędzie masz same "niesponsorowane" wiadomości? Myślisz, że media nazywające siebie niezależnymi są rzeczywiście niezależne? Zawsze są i będą, od ludzi którzy je Tworzą i mają określone poglądy. Dlatego trzeba korzystać z różnych źródeł, mądrze.

Myślisz, że w Internecie wszędzie masz same "niesponsorowane" wiadomości? Myślisz, że media nazywające siebie niezależnymi są rzeczywiście niezależne? Zawsze są i będą, od ludzi którzy je Tworzą i mają określone poglądy. Dlatego trzeba korzystać z różnych źródeł, mądrze.
Czerpanie informacji z 5 źródeł i czytanie opinii setek osób w porównaniu z tvn, który jedno powie a drugie przemilczy to zasadnicza różnica

ta niunia używa określenia wynikającego z przepisów prawa
"Według definicji funkcjonalnej, statek powietrzny to urządzenie zdolne do unoszenia się (lotu) w atmosferze na skutek statycznego lub aerodynamicznego oddziaływania powietrza"
Gdzieś czytałem że 80% ludzi ma problem ze zrozumieniem tego co się mówi w TV ze względu na niewystarczający zasób słów
Do dziś nie wierzyłem że może być aż tak źlea jednak
Polskie prawo lotnicze
Ja p🤬le... no brakuje jeszcze w wiadomosciach :
"Biologiczne funkcje przedstawiciela gatunku homo-sapiens płci męskiej, ustały w wyniku zderzenia jego mechanicznego pojazdu wielośladowego z innym pojazdem jednośladowym... "

Na twoim miejscu bym się nie chwalił ubogim słownictwem tylko zaczął czytać czasem jakieś książki, bo widzę że wyrasta nam godny następca Krystyny Pawłowicz i jej wywodów na temat szkoły pruszkowskiej i szkoły polskiej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie