18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
yogibp 2013-01-15, 22:30 2
aż przypomniał mi się dobry kawałek :
52 Dębiec - Gniew
Zgłoś
malvo 2013-01-15, 22:39
Rób co chcesz , na droge całus - przez życie pedałuj - niczego nie żałuj .
Dowidzenia , weź w dupe mnie pocaluj .
Zgłoś
Pajoresko 2013-01-15, 23:20
hahahaha, najpierw ja pojechał, a potem do jednej taryfy wsiedli

widziałem "podobną" akację. Dwóch typów zaczęło się bić, szarpią się równo parę minut, krew z nosa podarta koszulka u jednego, po chwile przestali się bić, przyjechała taksówka, wsiedli jak gdyby nigdy nic i pojechali xD
Zgłoś
o................9 2013-01-15, 23:30
smutna POlska rzeczywistość
Zgłoś
Plecionkarz 2013-01-15, 23:44 3
Mam kolegę który jeździ do Belgii ciężko zapierdalać a jego żonka siedzi w Polszy i rozpierdala kasę na głupoty. Sukieneczki, torebeczki, kurteczki, jakieś gówniane liceum dla dorosłych. Zero pożytku z takiego pasożyta, jak wraca do domu to nic z tej kasy nie ma i od ojca swojego musi pożyczać emeryturę żeby mieć za co dalej zapierdalać. Szkoda chłopaka, rujnuje go osoba od której powinien spodziewać się wsparcia, jebane pasożyty. Kobieta powinna być albo pracowita albo gospodarna bo ta nowa generacja księżniczek które mają dwie lewe ręce do wszystkiego ale mimo to są przekonane o tym, że ktoś lepszej od niej nie znajdzie to tragedia.
Zgłoś
wcz_e 2013-01-15, 23:50 2
co tu dużo gadać... szkoda gościa:/
Zgłoś
exculibrus 2013-01-16, 0:04
Jedyne co mnie zdziwiło: na buty nie stać a na taksówkę jest?
Zupełnie jak Ci co taksówkami do opieki społecznej podjeżdżają, ach ta mentalność
Zgłoś
Anvilek 2013-01-16, 2:20 1
exculibrus napisał/a:

Jedyne co mnie zdziwiło: na buty nie stać a na taksówkę jest?
Zupełnie jak Ci co taksówkami do opieki społecznej podjeżdżają, ach ta mentalność

'
Nie wiem na jakim świecie żyjesz stary, ale taksówka nie kosztuje 200zł.
Zgłoś
szymek61 2013-01-16, 16:55
Moje miasto, tak bardzo kulturalne i w ogóle stolica kultury :3
Zgłoś
jacek44 2013-01-16, 19:18
Chyba nie ma gorszej drogi do skrzywdzenia samego siebie, niż poszukiwanie uczuć na siłę.
Zgłoś
Resterwers 2013-01-16, 21:51
Jedno mnie nurtuje. Na nowe buty to nie ma ale żeby taksówką wracać to już kasa się znalazła... No przecież autobusy i tramwaje nie jeżdżą...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem