📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co ma do tego SUV? Zobacz ile kiedyś było śmiertelnych wypadków, a ile jest teraz. To nie jest problem SUVa, tylko dwie zjebane dzidy + bezbronne dziecko i tragedia gotowa. Jedna puściła dziecko bez opieki na drodze, druga ślepa kurwa pewnie pierdoliła przez telefon, albo myślała ile kiełbas sąsiadom opierdolić. Sam mam SUVa i jeden z bonusów tego typu aut to właśnie zajebista widoczność. Więc to nie wina auta tylko kurwa zmywarki za kierownicą.
Adameck napisał/a:
Nie zauważyliście jak auta "spuchły" w ciągu ostatnich dekad?
Podziękuj EU, spuchły bo producentom nie opłaca się produkować małych ze względu na wszelkiej maści kary za emisje. Są doliczane do końcowej ceny każdego samochodu i małe pojazdy po ich dodaniu są mało opłacalne, stąd zanik tego segmentu. W dużym samochodzie - który zwyczajowo jest droższy - doliczenie takiej kary to raptem z 25% ceny, a w małym - który jest tańszy - byłoby z 50% i więcej, dlatego nikt go później nie kupi.
O kurwa! Jak dobrze! Jak się cieszę! Przynajmniej alimentów nie będzie
jaks0n napisał/a:
Wątpię - chińska polityka jednego dziecka - widocznie ten był drugi .
A tak na poważnie to w Chinach można już mieć trójkę dzieci i myślałem, że babka wrzuci wsteczny .
Może zapomniała które to.
Adameck napisał/a:
Prosimy o jeszcze więcej SUV-ów na drogach, projektujcie jeszcze wyższe i szersze samochody! Kupują takie czołgi dla kobiet, które mają 150 cm i jeżdżą same tymi autami, męczą się z parkowaniem, potężne martwe pola że wszystkich stron, ale prestiż musi być. Nie zauważyliście jak auta "spuchły" w ciągu ostatnich dekad?
Ale to jest oczywisty powód tego co nazywasz spuchnięciem. BEZPIECZEŃSTWO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów