Znalezione w czeluściach internetu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Się starzy "little gangsta nigga" odpierdolili na pogrzeb. Jak stróż w Boże Ciało.
Jeszcze motyw na trumnie, czerwona postać z aureola i gnatem w ręce...
Jak to się mówi w Hameryce "KEEP CALM AND BUY GUN"
Jeszcze motyw na trumnie, czerwona postać z aureola i gnatem w ręce...
Jak to się mówi w Hameryce "KEEP CALM AND BUY GUN"
To fejk, bylem w stanch rok na zarobkach i co jak co ale z dziecmi maja rozmach w sensie dbaja o nie. Nie szczypia sie z pedofilami tak jak u nas i ogolnie sa w porzadku. Moj bratenk kierowal raz ruchem na duzym skrzyzowaniu ( Kamil 5 lat i nikt mu w tym nie przeszkadzal i nawet nie warzyl sie go stamtad usunac. pozdrawiam marian
Fota z rodzicami to hit 4chana sprzed kilku lat. Łykacie jak ostatnie nowocioty.
Niektórzy powinni mieć robione jakieś testy i dopiero jak je zdadzą, to powinni mieć zgodę na dzieciaka.
to jest fake niedawno na fb sie przewilo, typiara ma na imie michael bridges i nie ma takiej osoby. muahahaha kurwa twoja mac
To pewnie i tak fake, ale jeśli zdjęcie jest z jakiegoś autentycznego pogrzebu to.. ja pierdole jak można przyjść na pogrzeb tak ubrany
Ciuchy ciuchami .... ale ta postać "stickman" na trumnie z boską poświatą nad głową i gnatem w dłoni to delikatnie mówiąc przesada
Przeprowadziłem małe śledztwo i...
1.Michael Bridges (ze screena) - nie ma takiego konta na fb(takiego, którego profilowe by się zgadzało).
2. Kelsey Charming - nie istnieje taki profil na fb.
3. Juana nie chciało mi się szukać.
4.Przerwa pomiędzy linią like/comment a zdjęciem z pistoletem jest zbyt duża - wskazuje to na fotomontaż lub jedynie sklejkę.
5.Na wycinku z "call 911" linia boczna komentarzy nie jest równa z linią boczną "Like" (czytaj - z linią pionową litery L).
Ps.
@edit!
Wyszukiwanie obrazem w google dało efekt:
KLIK!
Proszę bardzo. Dziecko zmarło ponieważ matka była w ciąży i nie zaprzestała zażywania narkotyków.
1.Michael Bridges (ze screena) - nie ma takiego konta na fb(takiego, którego profilowe by się zgadzało).
2. Kelsey Charming - nie istnieje taki profil na fb.
3. Juana nie chciało mi się szukać.
4.Przerwa pomiędzy linią like/comment a zdjęciem z pistoletem jest zbyt duża - wskazuje to na fotomontaż lub jedynie sklejkę.
5.Na wycinku z "call 911" linia boczna komentarzy nie jest równa z linią boczną "Like" (czytaj - z linią pionową litery L).
Ps.
@edit!
Wyszukiwanie obrazem w google dało efekt:
KLIK!
Proszę bardzo. Dziecko zmarło ponieważ matka była w ciąży i nie zaprzestała zażywania narkotyków.
I to jest bardzo dobry przykład dlaczego ludzie powinni posiadać broń
fejk napewno z fejsem bo zadna z tych 3 osob nie istnieje no chyba ze wszysty akurat zmienili profilowe
Sprawdź jeszcze na naszej klasie, może chodziła do szkoły imienia Katarzyny Waśniewskiej.
w prawdziwość zdjęcia nie wierzę, ale na fejsie można w ustawieniach zaznaczyć żeby konto było niedostępne dla wyszukiwania, nawet jak się ma wspólnych znajomych, więc to że konta nie znaleźliście nie oznacza że nie istnieje
co do filmu "Idiokracja" to polecam, dawno temu oglądałam i stwierdziłam że to głupawa komedia do piwa, w dziś okazuje się, że to smutny obraz czegoś co czeka nas w przyszłości
co do filmu "Idiokracja" to polecam, dawno temu oglądałam i stwierdziłam że to głupawa komedia do piwa, w dziś okazuje się, że to smutny obraz czegoś co czeka nas w przyszłości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów