Co to kurwa jest?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może nie na tym filmiku, być może jeszcze na żadnym nie ma ufo, ale moim zdaniem każdy kto rozumie rachunek prawdopodobieństwa i zdaje sobie sprawę z tego czym jest wszechświat musi prędzej czy później dojść do wniosku, że nie możemy być sami we wszechświecie. Gdzieś muszą być jakieś inne istoty. A to czy kiedyś się z nimi skontaktujemy to inna sprawa
czekam na wypowiedź jakiegoś eksperta
pkh napisał/a:
Chwileczkę, piszesz o ufo czy o obcych cywilizacjach? Ufo jest ufo puki nie zostanie rozpoznane jako spodek kosmiczny, samolot, balon, latające świnie, cygan kradnący sputnika czy coś tam innego...Może nie na tym filmiku, być może jeszcze na żadnym nie ma ufo, ale moim zdaniem każdy kto rozumie rachunek prawdopodobieństwa i zdaje sobie sprawę z tego czym jest wszechświat musi prędzej czy później dojść do wniosku, że nie możemy być sami we wszechświecie. Gdzieś muszą być jakieś inne istoty. A to czy kiedyś się z nimi skontaktujemy to inna sprawa
@up
mogłeś jeszcze błysnąć wiedzą i rozwinąć skrót UFO. Nie będę Ci zabierał tej przyjemnośći.
mogłeś jeszcze błysnąć wiedzą i rozwinąć skrót UFO. Nie będę Ci zabierał tej przyjemnośći.
To są chińskie lampiony.
Kupa dupa!!!
Heh, przypomniał mi się film "Kontakt", taki chyba miał tytuł. I tam ta badacz powiedziała że "Jeśli jesteśmy tylko my, to marnuje się dużo miejsca." Gdzieś na pewno istnieje cywilizacja, choćby jakieś życie. Niekoniecznie oparte na związkach organicznych. Być może gdzieś żyją krzemowe stworki, albo coś jeszcze dziwniejszego, co trudno nam sobie wyobrazić.
Ciekawostka: Widoczny film pochodzi z okresu, w którym władzę w Polsce przejęło PO (nie kurwa, nie jestem za PiS). UFO-ki, ukrywające się na terenie naszego państwa, emigrują na inne planety.
Nikt nie wpadł na to, że mogą to być nagrania puszczone "od tyłu" zwykłych, "spadających" meteorytów ...
Ja chciałem tylko przypomnieć że za 17 dni koniec świata więc powoli kosmici się szykują. Niby tak sobie latają udając śmiecia a 21 grudnia jebnie to wszystko na ziemie i jebut... huehue
piłki ramosa ?
Na YT krąży filmik 20 min. bodajże, gdzie widać niezidentyfikowane obiekty. Filmik kręcony ze stacji kosmicznej NASA. Warto zobaczyć, jak to oś inteligentnie się zachowuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów