18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Takie tam szkolenie w Polsce
kotlettp • 2013-07-02, 14:17
Zajebiście zmontowany filmik dotyczący szkolenia strzeleckiego.

No i chuj, że autoreklama, firma z Polski, ma fajne pomysły i dobre wykonanie. Wolę oglądać to, aniżeli hamburgelowpierdzielaczy.

dasd
Zgłoś
The_Generat 2013-07-03, 23:54
na hasło "kontakt" drużyna klęka na środku drogi... ciekawe gdzie oni mieli tą unitarkę
Zgłoś
Smaro 2013-07-04, 0:15
Jest kilka bledow, nie trzeba byc ekspertem zeby zauwazyc jak ludzie strzelaja z dwojgiem otwartych oczu, ustalaja trase na mapie w pelnym sloncu i na skrzyzowaniu drogi utrzymujac prawie fizyczny kontakt z ''dowodca'' czy sprawdzaja koordy GPS w nocy z zapalonym bialym swiatlem. kto tam lepiej wojsko zna to jeszcze wiecej bledow znajdzie...

Ktos zapytal o wode w butelce plastikowej nad ogniem...tak, to mozliwe zeby ja podgrzac ale na pewno nie pic, chyba ze zycie nie mile. taka wode mozna uzyc do mycia, osuszenia butow-wsadzajac ciepla butelke do buta lub jako termofor do spiwora.
Zgłoś
xFareNx 2013-07-04, 2:44
Jak zobaczyłem miniaturkę to pomyślałem, że zrobili wreszcie kontynuację Val Val Val...
Zgłoś
kotlettp 2013-07-04, 11:52
Dzieci neostrady, a jak chcecie w nocy kamerą nagrywać bez światła z latarki?

dasd
Zgłoś
Ghost07PL 2013-07-05, 1:43
Smaro
Akurat powinno się celować przez wszytko co nie ma przybliżenia obojgiem oczu...
Zgłoś
Smaro 2013-07-07, 8:29
Chyba w Call of Duty...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów