Poniżej filmik który mnie bardzo zbulwersował
Na 100 % motopizda zaczęła ten incydent
CoJaTamKurwaWiem, Serdeczny użytkowniku tej świetnej strony internetowej to jest kurwa Pick Up jeśli już a nie truck. Mam nadzieję że następnym razem dowiesz się najpierw jaki typ pojazdu a później skomentujesz
Na 100 % motopizda zaczęła ten incydent
99% motorzystów i 99% kierowców tira to ... (tutaj wstawcie sobie wiele wyzwisk) Jedni i drudzy myślą że są panami świata i mogą robić co chcą np. Motorzysta który stoi ostatni na świadłach jedzie między samochodami i chamsko staje przed całym korkiem . Druga sprawa tir: Jadę wczoraj do pracy napotkałem stojącego tira na drodze którego trzeba ominąć , więc czekam sobie spokojnie bo dużo samochodów jedzie z naprzeciwka . Za mną też stoi tir i z naprzeciwka nadjeżdża również tir i uwaga w końcu widzę ze za nim nic nie jedzie i mogę go ominąć , niestety taki hu.. Bo zablokował mnie dlatego że naszła go potrzeba zatrzymania się otworzenia szyby i porozmawiania sobie z tym co stoi za mną . Już nie wspomnę o przypadkach gdzie pchają się skur... na siłę nie patrząc że ja dre po krawężnikach żeby nie stracić pół samochodu ..Ehh szkoda gadac
@ChybaTy1
Możliwe, że masz rację, ale co w takim razie robił tam typ na sedesie? Bo chyba nie "zapierdalał"
Szkoda tylko tego trucka.