Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest problem, ale nie problem z gejami czy lesbijkami tylko z popierdolonymi ludźmi. W skrócie napiszę swoje przemyślenia na ten temat chętnie przeczytam Twoje. Ludzie którzy od wielu lat byli dyskryminowani w erze informacji jaka nastała mogą dojść do głosu i przekazać swoje zirytowanie do szerszej publiczności. Dzięki temu wielu z nas dowiedziało się z czym tacy ludzie się borykają lub borykali, bo jednak większość z nas nie ma ochoty przypierdolić komuś za to że jest gejem, a mimo wszystko tacy ludzie są nie tylko bici ale niejednokrotnie za odmienność byli zabijani. Kiedy docierają do nas takie informacje robi nam się smutno, przykro i jak się mocniej zastanowisz to zdasz sobie sprawę, że taka osoba się urodziła, przeżyła już n lat tak jak Ty, jednak ona musiała się chować, żyć z lękiem, z brakiem akceptacji często od strony rodziny itd. Kiedy Ty wracałeś do domu z pierwszą dziewczyną, on zastanawiał się co jest z nim nie tak że jemu podobają się faceci, nie mówiąc już o tym że pewnie dostał nie raz w pysk. Dla mnie to jest straszne.
No i teraz dochodzimy do drugiej strony medalu. Niektórzy wychodzą z założenia że skoro nie da się przetłumaczyć delikatnie to trzeba zrobić szum, powstały marsze równości które w założeniu mają prowokować. Podejrzewam że chodzi o to żeby pokazać "ilu nas jest, ilu nas wspiera" jako argument do tego żeby ich akceptować. Niestety jak w każdej grupie społecznej jest tam też pełno debili, którzy wykorzystują takie eventy dla własnych nieprzemyślanych celów, ot chociażby żeby się pokazać, prowokować w niewłaściwy sposób, pokrzyczeć.
No i teraz zdjęcia które wsadziłeś z marszu równości czy innego syfu wcale nie reprezentują szykanowanych ludzi z grupy homoseksualnej, po prostu reprezentują pewien rodzaj ludzi którzy w ten sposób się manifestują (często są tam też ludzie hetero którzy w taki sam sposób lubią se poodpierdalać). Na poparcie tego co teraz mówię przejrzyj sobie kompromitujące zdjęcia ludzi z akcji "Gdzie jest krzyż", popatrz sobie na zdjęcia z Woodstocku, z różnych Rave party. Znajdź sobie zakrwawionych kibiców po ustawkach, czy obejrz sobie ich przemarsze po meczach widzewa. Czy to oznacza żę wszyscy kibice/festiwalowcy/katolicy są spierdoleni ? Nie. To jest mała część ich kultury która lubi odpierdalać, ale nie oznacza to że będziemy przez to szykanować całą grupę.
Przeczytałem wszystko ale tez tak myślę pierdolisz głupoty!!!
Chłopi - prosto ale trzeźwo myślące zdrowe jądro narodu...
pierdolić te wszystkie lewacko-postępowe wynalazki...
Idąc Twoim tokiem rozumowania to szkoda że Hitler nie dokończył roboty i nie spalił wszystkich żydów z Słowianami w piecach .
"pierdolić te wszystkie demokratyczne-podrasowe wynalazki"
Ale cóż , jeśli ma się w głowie papę i się boi zarazić homoseksualizmem to tak można myśleć
Bardzo staram się nie byc ograniczony ale ni chuja.. odrzuca mnie w odruchach wymiotnych ta "agresywna tolerancja.
A widziałeś takie coś w Polsce?
Wychyliłeś się kiedyś dalej niż 20 km od domu?
Byłeś kiedys w większym mieście?
Znasz jakiegoś z LGBT?
Tak szczerze?
Wszystko można powiedzieć o milenialsach ale na pewno nie to że są cierpliwi i wytrwali przez cała ta rozmowa o tolerancji staje się bezprzedmiotowa.
Lepiej niech już wszystkie spory będą rozwiązywane starymi dobrymi sposobami, tak aby jak najwiecej materiału trafiało na harda
Mnie tam nie obchodzi co druga osoba robi w łóżku pod warunkiem, że się z tym nie afiszuje i nie próbuje adoptować i indoktrynować dzieci.
Niech zalegalizują związki partnerskie, bo taki gej/ lesbijka ma później problemy z dziedziczeniem majątku, sprawami urzędowymi i nawet odwiedzinami w szpitalu.
Prawda jest taka, że takie spory to tematy zastępcze.
Najważniejsza jest gospodarka, którą pis rozpierdala i NBP po wyborach dopiero oznajmił, że w 2020 roku inflacja skoczy do 7,2 %. Czyli, żeby chociaż wyjść na zero ze swoimi oszczędnościami w banku trzeba by było włożyć je na lokatę co najmniej 10-12%, a lokaty mają maks 1%.
Dla mnie naród polski jest głupi skoro POPiS co wybory zbiera ponad 70% głosów, więc w tym kraju nic się nie zmieni. Ci sami złodzieje przy korycie zmieniają się tylko- zapamiętajcie PiS nie pozwoli na rozpad PO, tak jak PO nie pozwoli na rozpad PiS' u ponieważ oni straszą podczas wyborów drugimi nawzajem, przez co głupie społeczeństwo ze wsi i miast głosuje głównie tylko na te dwie partie.
Druga tura wyborów prezydenckich to było dno i nie dziwię się, że tyle osób nie poszło lub oddało nieważny głos. Wybór między konserwatywnym socjalistą, a liberalnym jeszcze większym socjalistą. Za 3 lata będzie powtórka z rozrywki.
No widzę kolega obeznany
To jest problem, ale nie problem z gejami czy lesbijkami tylko z popierdolonymi ludźmi. W skrócie napiszę swoje przemyślenia na ten temat ............................
mogę dać ci adres tego gościa z filmu, to jemu wytłumacz,
dla mnie homoseksualizm jest chorobą , tak jak pedofil, zoofil itp,
i tak też traktuję takich ludzi, jak chorych z defektem, natomiast problemem niektórych homoseksualistów jest to że afiszują się nią i wmawiają innym że jest to normalne
Bardzo staram się nie byc ograniczony ale ni chuja.. odrzuca mnie w odruchach wymiotnych ta "agresywna tolerancja.
No właśnie ja totalnie nie rozumiem obecnej lewicy..... Co oni sobie wyobrażają robiąc takie akcje w konserwatywnym kraju. Chcą małżeństw tej samej płci? To dlaczego nie pokażą, że gej czy lesbijka to normalni ludzie, którzy normalnie pracują i zachowują się jak ludzie.. nie lepiej rozebrać się prawie do naga i paradować przez środek miasta. WTF? I oni cos chcą tym osiągnąć, chyba tylko niechęć do nich.
Osobiście nic do nich nie mam, jak ktoś jest homo to jest homo, ale obnażać się na mieście nie musi.
A ty jesteś tym który łyka jak Szasza czarne pęto powiew nowości rządzący 5 lat wstecz ?
Przepraszam nie mówię po patusowemu, czy mógłbyś napisać po Polsku?
Chłopi - prosto ale trzeźwo myślące zdrowe jądro narodu...
pierdolić te wszystkie lewacko-postępowe wynalazki...
Masz rację. Pedalstwo zostało wymyślone wczoraj i nie było go dopóki na Ziemi nie było lewicy.
Jesteś człowiek inteligentny i oczytany. Po co tak pierdolisz.
Przepraszam nie mówię po patusowemu, czy mógłbyś napisać po Polsku?
On nie potrafi. Jak każdy "nienawidzący" pedałów jak tylko pomyśli o pedałach to mu rośnie.
Ze wstydu przed sobą, że nie potrafi zaakceptować swojej odmienności od razu przechodzi w tryb kamuflażu. Wymyśla najróżniejsze patolskie ubarwione wyzwiska, żeby sprawić fałszywe wrażenie, że brzydzi się pedałami i sam nim nie jest.
Prawda jest taka, że im bardziej ktoś napierdala na pedałów tym sam jest większą ciotką.
Normalnemu człowiekowi LGBT w ogóle nie zaprząta myśli i jest dla niego stratą czasu.
Taki typek jak powyżej jak tylko zamknie oczy widzi hordy ogromnych stojących wzwiedzionych żylastych kutasów. Aż mu się sucho robi na ten widok w gardle.
Nie potrafi się z tym pogodzić więc stąd takie dziwne irracjonalne zachowanie.
Homoseksualizm jest z człowiekiem od zarania dziejów. Jest można powiedzieć rzeczą normalną. Obrzydliwą ale normalną.
A lgbt to czysty komunizm i zamordyzm opakowany w tęczowe barwy i zasłaniający się za pozytywnymi hasłami typu równość, tolerancja, miłość...
A komunizm zawsze prowadzi do zbydlencenia człowieka, dlatego też lgbt tak promuje seksualizacje ludzi, niszczenie kościoła i wiary i całkowite wyeliminowanie narodowości.
Nie każdy gej jest z lgbt ale każdy z lgbt jest komunistą (świadomym lub nie).
Tak sobie wyobrażam dyskusję z ludźmi którzy nie przemyślą niczego sami, poczytają trochę artykułów w bańce informacyjnej i na jakikolwiek wywód który wywołuje u nich dysonans poznawczy odpowiadają "Haha, ale pierdolisz" i reszta małp z tymi samymi poglądami szczęśliwi że nie muszą się wypowiadać ani kontrargumentować przytakną w stylu "No, pierdoli jak potłuczony" i tak się nakręca fala ignorancji i nienawiści w kółeczkach wzajemnej adoracji głupich ludzi.
pierdolisz głupoty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów