📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zawsze się hejterzy znajdą napisał, że to jego pierwszy to napisał, oglądaj filmik jeden z drugim a jak nie masz nic mądrzejszego do napisania niż przypierdolić się o jakąś głupotę - scrolluj dalej
Tym czym są Afgańczycy dla Amerykanów, tym samym byliśmy dla Niemców gdy Pan Adolf Extra doszedł do władzy... Co nie zmienia faktu, że rzeczywiście za dużo takich ciapatych w Europie.
Ci amerykanie powoli sami zaczynaja odpierdalac akcje jak terrorysci tylko, ze maja lepszy sprzet...
Ej w ogóle jak daleko ten helikopter jest od celu? Jak to jest, że go nie da rady zauważyć?
Czekam na wypowiedź miejscowych ekspertów.
Cytat:
Ej w ogóle jak daleko ten helikopter jest od celu? Jak to jest, że go nie da rady zauważyć?
Materiał jest zrobiony z pokładu AH-64, a ten śmigłowiec jest w stanie atakować cele oddalone nawet o około 8 km, gdy pod skrzydłami na belkach ma rakiety Hellfire. Sądząc po długości lotu rakiety czyli około 7 sekund mogło by być ponad 2km, więc na pewno nie spodziewali się ataku. Jakby go nawet zauważyli po prostu by myśleli, że śmiglak robi zwykły lot patrolowy i się nim nie przejmowali.
w Call od duty 4 jest misja tego typu ;d wiem, grałem, jestem żołnierzem
Wyobraz sobie sytuacje ze USA stwierdza "polaki to zlodzieje i zagrazaja bezpieczenstwu europy" no i nas najezdzają, zeby wytępic zlodziejstwo. Jak bys sie czul ? co byś robił ? Też bys tak jape cieszyl jakby apache nad warszawa zamiatał przechodniów ? ty pierdolony idioto
Wyobraz sobie sytuacje ze USA stwierdza "polaki to zlodzieje i zagrazaja bezpieczenstwu europy" no i nas najezdzają, zeby wytępic zlodziejstwo. Jak bys sie czul ? co byś robił ? Też bys tak jape cieszyl jakby apache nad warszawa zamiatał przechodniów ? ty pierdolony idioto
1. Niewinni obywatele, którzy by nigdy nie walczyli dzięki USA.
2. USA walczy ze swoimi ludźmi, więc to akurat jest śmieszne.
3. Pod tym materiałem nie zamieściłem żadnych pochwał dlatego czynu. To jest wojna i ani ty szczekaczu klawiaturkowy nie zaradzisz, ani my. To jest spór USA, a my dzięki kochanym rządom w nim uczestniczymy, bo nasrali nam pierdół, że to terroryści. 4. US Army dobrowolnie puściło w internet to nagranie, więc chciałem tylko to tu wrzucić byście mieli przy czym walić.
Kod:
ty pierdolony idioto
Dziękuję za komplement, a teraz
Allah Akbar!!! Mój drugi komentarz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów