📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ustawione jak kartony w M jak Miłość
Włoska telewizja tak utrzymuje swoją oglądalność. U nich cycki na wizji to już norma. Co lepsze laski tak rozpoczynają karierę. W necie tego pełno.
Włoska telewizja tak utrzymuje swoją oglądalność. U nich cycki na wizji to już norma. Co lepsze laski tak rozpoczynają karierę. W necie tego pełno.
idealna sylwetka
kurwa, zamiar pierdolić że to dziwki itp wyłączcie kompa i idźcie do kościoła albo na spotkanie świadków jehowy - jebie mnie to, co o tych dziołchach myślicie, kobita pokazała (a właściwie jeden facet jej w tym pomógł) co ma piknego, wy możecie o tym tylko pomarzyć
Akire napisał/a:
Mówisz trochę tak, jak byś lubił przyjąć w kichy od partnera płci męskiej...
Normalny facet nie bulwersuje się widząc cycki
Normalny facet obecnie to pizda w trampkach i obcislej koszulce, nie majacy honoru i dumy. Nic dziwnego, ze sie ludziom podobja cycki, ale kurwa mozna miec przy tym odrobine klasy i nie spuszczac sie na widok jakichs sprzedajnych szmat.
Moze jestes z komitetu pomnika dziwki w Radomiu? A moze dalesz swojej dziewczynie opierdalac kutasa, a potem sie z nia calujesz?
Podsumowujac, jebac takie podejscie.
Pierdolicie jak stare prawiczki. Kto chce to oglada takie programy. Kogos to bulwersuje, to oglada programy z Hawkingiem. Proste.
Wy placzecie nad losem swiata bo zobaczyliscie cycki i kawalek pizdy w 1:40 trwajacym filmiku. Po za tym widac, ze program krecony gdzies w krajach Latino, gdzie dupy tak jak kolesie o seksie mysla co 7 sek.
Wy placzecie nad losem swiata bo zobaczyliscie cycki i kawalek pizdy w 1:40 trwajacym filmiku. Po za tym widac, ze program krecony gdzies w krajach Latino, gdzie dupy tak jak kolesie o seksie mysla co 7 sek.
co to za boski program i z jakiego kraju że w każdym odcinku cycki fajnych prezenterek?
Cytat:
Kilka takich filmików już było. Zwykłe dziwki nic więcej.
Mówisz tak, bo Ci jakaś ładna dziewczyna dała kosza i wolisz teraz panów...
Cytat:
Do tego juz po twarzy widać, ze to (łac.pospolitus dzidentikus hapozordikus) czyli kolokwialnie mówiąc dziwka łykająca kutasy niczym witamine C.
Mama się przypomina?
Ok. Zwaliłem i czas na komentarz.
1. Dziwka. Racja.
2. Jak ta dziwka co latała po studiu nago się nazywa?
3. (jakiś wulgaryzm) wam w rzyć za brak przecinków i chujową składnię w moim komentarzu.
1. Dziwka. Racja.
2. Jak ta dziwka co latała po studiu nago się nazywa?
3. (jakiś wulgaryzm) wam w rzyć za brak przecinków i chujową składnię w moim komentarzu.
Teired napisał/a:
Mówisz tak, bo Ci jakaś ładna dziewczyna dała kosza i wolisz teraz panów...
Mama się przypomina?
Nie twoj stary pojebany gimbozordzie, wjazd na matke cechuje tylko cioty takie jak ty pierdolona pizdeczko.
Nie no kurwa żeby bronić jakąś cizie z neta to już na prawdę trzeba być desperatem.
Cytat:
Po za tym widac, ze program krecony gdzies w krajach Latino, gdzie dupy tak jak kolesie o seksie mysla co 7 sek.
Tak jak w polsce, i tak samu tutaj wylapiesz do łóżka jakąs laske, pytanie czy lubisz wyruchać 3 pustaki czy 1 fajną ładną dziewczyne. A aurat włoszki to średni przykład, owszem może i seks lubią ale na ulicach nie wyglądają tak jak panie z tv.
'normalny" facet ma swoja Kobietę, którą kocha i już sobie nie wali konia do lasek z durnej hiszpańskiej tv.powoli chyba sadola przejmują niewyruchane gimbusy, sądzac po postach: ktokolwiek zamieścił filmik z hiszpańskiej tv musi być nieźle retarded..co.. nie pierwszy raz widzisz gołe dupy??
Maria Lapiedra, jak ktoś gustuje w podstarzałych silikonach to życze udanego zjazdu. Jak na mój gust jeszcze jej troche brakuje to bycia kobietką sadola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów