18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gumol 2012-09-09, 16:38 1
Ustawione jak kartony w M jak Miłość
Włoska telewizja tak utrzymuje swoją oglądalność. U nich cycki na wizji to już norma. Co lepsze laski tak rozpoczynają karierę. W necie tego pełno.
Zgłoś
Ryszardenko 2012-09-09, 16:42
idealna sylwetka
Zgłoś
janstar 2012-09-09, 16:46 1
kurwa, zamiar pierdolić że to dziwki itp wyłączcie kompa i idźcie do kościoła albo na spotkanie świadków jehowy - jebie mnie to, co o tych dziołchach myślicie, kobita pokazała (a właściwie jeden facet jej w tym pomógł) co ma piknego, wy możecie o tym tylko pomarzyć
Zgłoś
furion 2012-09-09, 16:57
Ja chce do hiszpanii/ameryki południowej
Zgłoś
Kural 2012-09-09, 17:25 2
Akire napisał/a:

Mówisz trochę tak, jak byś lubił przyjąć w kichy od partnera płci męskiej...
Normalny facet nie bulwersuje się widząc cycki

Normalny facet obecnie to pizda w trampkach i obcislej koszulce, nie majacy honoru i dumy. Nic dziwnego, ze sie ludziom podobja cycki, ale kurwa mozna miec przy tym odrobine klasy i nie spuszczac sie na widok jakichs sprzedajnych szmat.

Moze jestes z komitetu pomnika dziwki w Radomiu? A moze dalesz swojej dziewczynie opierdalac kutasa, a potem sie z nia calujesz?

Podsumowujac, jebac takie podejscie.
Zgłoś
s................k 2012-09-09, 17:48
Pierdolicie jak stare prawiczki. Kto chce to oglada takie programy. Kogos to bulwersuje, to oglada programy z Hawkingiem. Proste.

Wy placzecie nad losem swiata bo zobaczyliscie cycki i kawalek pizdy w 1:40 trwajacym filmiku. Po za tym widac, ze program krecony gdzies w krajach Latino, gdzie dupy tak jak kolesie o seksie mysla co 7 sek.
Zgłoś
wormarder 2012-09-09, 18:27
co to za boski program i z jakiego kraju że w każdym odcinku cycki fajnych prezenterek?
Zgłoś
T................d 2012-09-09, 18:34
Cytat:

Kilka takich filmików już było. Zwykłe dziwki nic więcej.

Mówisz tak, bo Ci jakaś ładna dziewczyna dała kosza i wolisz teraz panów...

Cytat:

Do tego juz po twarzy widać, ze to (łac.pospolitus dzidentikus hapozordikus) czyli kolokwialnie mówiąc dziwka łykająca kutasy niczym witamine C.

Mama się przypomina?
Zgłoś
qrczaq 2012-09-09, 19:02
Jak się okazuje Maria ma los grandes tetas ale niestety solicones.
Zgłoś
Kuriki 2012-09-09, 19:07
Ok. Zwaliłem i czas na komentarz.
1. Dziwka. Racja.
2. Jak ta dziwka co latała po studiu nago się nazywa?
3. (jakiś wulgaryzm) wam w rzyć za brak przecinków i chujową składnię w moim komentarzu.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-09-09, 19:50
Teired napisał/a:

Mówisz tak, bo Ci jakaś ładna dziewczyna dała kosza i wolisz teraz panów...

Mama się przypomina?

Nie twoj stary pojebany gimbozordzie, wjazd na matke cechuje tylko cioty takie jak ty pierdolona pizdeczko.

Nie no kurwa żeby bronić jakąś cizie z neta to już na prawdę trzeba być desperatem.

Cytat:

Po za tym widac, ze program krecony gdzies w krajach Latino, gdzie dupy tak jak kolesie o seksie mysla co 7 sek.

Tak jak w polsce, i tak samu tutaj wylapiesz do łóżka jakąs laske, pytanie czy lubisz wyruchać 3 pustaki czy 1 fajną ładną dziewczyne. A aurat włoszki to średni przykład, owszem może i seks lubią ale na ulicach nie wyglądają tak jak panie z tv.
Zgłoś
machete86 2012-09-09, 20:49
Mam wrażenie, że to było ukartowane...
Zgłoś
Tristan 2477 2012-09-09, 21:06 3
'normalny" facet ma swoja Kobietę, którą kocha i już sobie nie wali konia do lasek z durnej hiszpańskiej tv.powoli chyba sadola przejmują niewyruchane gimbusy, sądzac po postach: ktokolwiek zamieścił filmik z hiszpańskiej tv musi być nieźle retarded..co.. nie pierwszy raz widzisz gołe dupy??
Zgłoś
itemeczek 2012-09-09, 23:13
Maria Lapiedra, jak ktoś gustuje w podstarzałych silikonach to życze udanego zjazdu. Jak na mój gust jeszcze jej troche brakuje to bycia kobietką sadola
Zgłoś
eteryk 2012-09-09, 23:42
@sukubek

uderz w stół, a nożyce się odezwą. Ile masz kilo nadwagi? Przyznaj się, że wstyd ci założyć bikini, co więcej, pokazać się nago hmm?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem