📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ Motogdynia
1 bierzesz bułkę do ręki
2 wkładasz ją do ust (bułkę nie rękę)
3 gryziesz i połykasz
I lepiej zmień portal bo to jest sadistic a nie kwejk tu kolorowych jednorożców nie znajdziesz
1 bierzesz bułkę do ręki
2 wkładasz ją do ust (bułkę nie rękę)
3 gryziesz i połykasz
I lepiej zmień portal bo to jest sadistic a nie kwejk tu kolorowych jednorożców nie znajdziesz
@ kossa69
przeglądałem sadistica jak ty jeszcze nie miałeś internetu.
co do kwejka, no jestem ciekaw kto był więcej razy na tej stronie, bo powiem ci, że nigdy w życiu nie wpisałem w wyszukiwarkę słowo kwejk.
tak więc, pudło.
się nie popisałeś.
A teraz dalej wracaj do swojego nudnego życia.
przeglądałem sadistica jak ty jeszcze nie miałeś internetu.
co do kwejka, no jestem ciekaw kto był więcej razy na tej stronie, bo powiem ci, że nigdy w życiu nie wpisałem w wyszukiwarkę słowo kwejk.
tak więc, pudło.
się nie popisałeś.
A teraz dalej wracaj do swojego nudnego życia.
@MotoGdynia, może spróbuj pogryźć i przełknąć? Ewentualnie można czymś popić, ale wcześniej zmień adres www z sadistic.pl na kwejk.pl
To już zły stan, gdy człowiek sra pod siebie ...
@motogdynia chuj z tego ze przeglądałeś sadistica jak ja jeszcze nie miałem neta, skoro masz problem z jedną fotką na której ledwie co widać jakieś gówno. Wchodzić na sadistic tylko by oglądać wypadki w rosji to tak jak wejść na redtube i poczytać sobie tytuły filmów
To jest nic, mój znajomy ostatnio idzie do kuchni a że popiliśmy to nie chodziłem zanim, nagle słychać tylko jakieś trzaski, i nagle cisza, idę z 2 znajomym, patrzymy a on sra do śmietnika spod zlewu , żałujcie że nie widzieliście jego miny w jakim pełnym zaangażowaniu to robił.
MotoGdynia napisał/a:
Kurwa jego jebana blać, ja tu wpierdalam bułkę,
Wypierdalać z tym na harda do chuja, przecież to do chuja nie podobne jest, rozumiem kurwa bijące się małpy, ale ja pierdole... człowiek sobie ogląda wypadki w rosjii i mu gówno wyskakuję, ogarnijcie się
jak ja mam wpierdolic teraz tą bułkę :/?
A idź stąd cholero jedna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów