📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Beny_Kuleczka napisał/a:
W rewanżu bym mu wszystkie gacie watą szklaną natarła
Beny Bułeczka. Szatan nie kobieta.
Ze zrobił to zrobił ale jeszcze kutas w internet to wrzucił. Na dodatek głupio się z tego cieszy, sorry ale takie żarty to dla mnie nie żarty. Nie wiem jakie tam oni mają stosunki ale tak czy siak ten koleś jest maksymalnym zjebem żal go i tyle...
Dobrze tak kurwie jebanej w pysk. Teraz dodatkowo wszystkich fagasów z którymi się puszcza będą piekły penisy. Zasłużona kara. Surowa, ale sprawiedliwa.
@lotnik_1
Beny to jeszcze nic solangelica napisała lepszą rzecz co by mu zrobiła, ale niestety usunęła komentarz hehe.
Beny to jeszcze nic solangelica napisała lepszą rzecz co by mu zrobiła, ale niestety usunęła komentarz hehe.
Wredniak napisał/a:
Idiota. Jak można zrobić cos takiego cipce swojej dziewczyny?
skąd wiesz że to nie jego siostra a na fotelu matka.jakoś przed teściową bym takiego numeru nie wywinął.
nerusss napisał/a:
@lotnik_1
Skasowałam, bo uznałam, że w pewnym sensie dla mnie też byłaby to mało przyjemna zemsta
Poza tym Beni ładnie szły piwka za ten komentarz, nie chciałam się wpierdalać.
pewnie myślał , jak będzie piekło to podrapię , ale to jednak nie tak działa
Żart żartem (raczej chujowy) ale co to kurwa za jebana moda z robieniem wszystkiego tylko po to by nagrać i wrzucić do neta? Ludziom już odjebało do reszty... nagrywać swoją własną laskę w ukrytej kamerze w kiblu czy jak się podmywa z gołą dupą (co samo w sobie już jest totalnie zjebane) a potem jeszcze wrzucać to do neta... No kurwa, poziom zidiocenia ludzkości z powodu lajków i internetowego fejmu sięgnął zenitu...
Łobuz kocha bardziej.
przy okazji widać, że one też nie opuszczają pokrywy od sracza... a tyle wrzasku robią o to haha
Co następne? Wstanie wcześniej i wsadzi sobie w dupę jej szczoteczkę do zębów, po czym zaczeka, aż ta będzie myć zęby i nagra wspaniały film? Kurwa ludzie ja pierdole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów