18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tamponada nosa
N................5 • 2012-07-11, 20:24
Z serii "Sadol uczy i bawi".

Przednia tamponada to w klasycznej wersji ponad metrowej długości setony z gazy, które bardzo ciasno upychane są pęsetą w nosie po większości zabiegów wykonywanych tradycyjnymi technikami, najczęściej w celu zatamowania krwawienia. Pozostawia się ją w nosie przez 2 doby, a następnie z reguły bez jakiegokolwiek znieczulenia usuwa. W sytuacji gdy po usunięciu tamponady krwawienie utrzymuje się zakłada się ją ponownie.

TEN temat to dokładnie ten sam zabieg, ale inny rodzaj tamponu.
Zgłoś
wormarder 2012-07-12, 10:52
to tampon nie ma tylko kilku centymetrów? kurwa- reklamy kłamią!
Zgłoś
Bukka 2012-07-12, 10:55 1
Jak to miałem, to najgorsze było kichanie ;D
Zgłoś
shUm. 2012-07-12, 11:10
Miałem coś takiego po złamaniu nosa. Byłem pod narkozą jak mi to wkładali, więc nie wiem czy boli jak się wkłada, ale za to kurewsko swędzi przy wyjmowaniu. Miał mi to wyciągać lekarz, ale po 1 dniu się wnerwiłem bo nie dawało się z tym wytrzymać. Myślałem ze to jest zwykły wacik o dł. max. 3 cm. Jak wyciągałem to trochę się zesrałem przez to, a lekarz ze mnie zwył po tym fakcie.
Zgłoś
marna 2012-07-12, 11:21 1
ilu właścicieli połamanych nochalków się ujawniło

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
~Tołdi 2012-07-12, 11:23
marnotrawna napisał/a:

ilu właścicieli połamanych nochalków się ujawniło

Mi sie chujowo zrósł a służba zdrowia w Polsce to chuj.

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
nemiroff 2012-07-12, 12:17 2
to jeszcze druga dziurka
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-07-12, 12:26
Miałem to gówno w nosie tak masakrycznie swędzi jak wyciągają, że dzida

Come to papa
Zgłoś
R................s 2012-07-12, 14:44 9
tamponada - brzmi jak jakiś festiwal kobiet z PMS
Zgłoś
N................5 2012-07-12, 15:29
Rems napisał/a:

tamponada - brzmi jak jakiś festiwal kobiet z PMS

Jebłem
Zgłoś
alekk444 2012-07-12, 15:47 5
Caały mózg przez nos ...
Zgłoś
slaweksie 2012-07-12, 20:48
Idź pan w chuj ...
Zgłoś
mkay 2012-07-13, 6:52
i co sie tak capie cieszysz ze ci sputa skarpete z nosa baba wyciaga
Zgłoś
Pawciosl 2012-07-14, 16:23
Ja miałem rurkę doprowadzana przez nos do żołądka przy wyciąganiu dziwne uczucie miałem.
Zgłoś
krzychu4554 2014-05-10, 22:19
Wiem, że zajebie odkopem złota łopata się należy ale jeśli ojciec się zgodzi na nagranie filmiku o ile mi nie zemdleje to w poniedziałek wrzucę wyciąganie tego gówna po 5 dniach ( bo tyle muszę to nosić ) ;\...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów