📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
w 4:50 najlepiej mu wyszło
2:33 tanczy jak pajac
Robster napisał/a:
Total fights 78 (Active)
Wins 38
Wins by KO 20
Losses 34
Draws 6
Widać że skuteczność stylu zajebista. Pewnie leżąc na deskach i udając martwego miałby tylko nieco słabszy dorobek.
Taka informacja zadowala najbardziej
Do pełnej oceny trzeba faktów a nie pierdolenia o tym jaki to jest słodki radośnie podskakując
Widocznie wiedział z kim walczy że na takie coś mógł sobie pozwolić. Widać to po zapełnieniu widowni
@up: żyje i ma się dobrze. Ostatnią walkę miał w styczniu tego roku.
Ale Wy macie zapłon.. Jakby to był pierwszy taki, Naśladuje Sugara Raya, Aliego i Jonesa Juniora. Pierwszym takim bokserem był Sugar Ray oczywiście. To On wprowadził taki styl walki jako pierwszy do pięściarstwa i tym sposobem pojednał sobie przychylność kibiców pomimo tego że był czarny. A co do typka jest świetny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów