18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Q................l 2013-01-04, 11:50 2
darekdymek napisał/a:

nie noo ludzie, to lepiej bedzie siedziec na krzesle i grzac dupe. Wazne ze probuje;)

Może i dla Ciebie tak jest. Ja jednak wychodzę z założenia, że jeżeli czegoś nie potrafię robić, a tym bardziej nie mam do tego predyspozycji, to po prostu nie robię tego... Kim byłby malarz, który nie potrafi malować, matematyk co nie zna elementarnych twierdzeń, polityk, co nie potrafi być głupim ?
Zgłoś
trus74 2013-01-04, 12:55
Panowie, co to za kawałek.
Zgłoś
ketoprom 2013-01-04, 12:58 1
gadom napisał/a:

Do jasnej cholery, czemu Wam wszystkim tak odjebało na punkcie tych filmów z tańcem?! Ja rozumiem, że jeden czy dwa można wrzucić, ale to już któryś z kolei i mam wrażenie, że każdy kolejny ma jeszcze bardziej gówniany podkład muzyczny od poprzedniego...

Wypierdalać z tymi pomyjami internetu i dawać więcej filmów z rosyjskich dróg!

W czym problem, jak ci się coś nie podoba to scroll down i masz inny temat. A tak w ogóle to wypierdalaj wymoczku.
Zgłoś
binias 2013-01-04, 12:58 4
Wayne Newton - Jingle Bell Rock (Positive DJ's Remix)
Zgłoś
hszanu 2013-01-04, 13:23 4
zawsze jak oglądam takie filmiki to boje się, że siebie zobaczę..
Zgłoś
smyndryl 2013-01-04, 13:29 1
Nie musisz umieć tańczyć, poczuj trochę rytmu i depcz babie po nogach;) Tańcowanie to bardzo dobre preludium do ars amandi, bo w oczy głęboko popatrzysz i przychołubisz mocno.

Kiedy ciemność już nastała
W knajpie ciżba się zebrała.
Miejsca nie ma, ciasno barzo,
Wybierz Mołodycie hardą,
Cap za rękę - hajda w tany
Wieczór będzie przeruchany!
Zgłoś
T................r 2013-01-04, 13:46 1
ciekawe kto by byl odwazny powiedziec temu z 2:32 ze chujowo tanczy;p
Zgłoś
Zenon Zykfryd 2013-01-04, 14:11
Techno wiking.... Wielkie PIWO:) stare ale jare:)

Jeśli pokonując zakręt masz pełną kontrolę nad autem oznacza to, że jedziesz za wolno.
Zgłoś
ru_ziolo 2013-01-04, 14:12 3
Techno Viking tu nie pasuje. Toż to klasyk sam w sobie.
Zgłoś
harnas55 2013-01-04, 14:39 1
Jingle Bell - DJ Ajmar Remix 2011

To chyba bedzie to
Zgłoś
BulaKSSG 2013-01-04, 16:57
Te dwie z początku brałbym.
Zgłoś
rurkowiec 2013-01-04, 19:21
kurwa jak ja muszę na balandze najebany tańczyć o zgrozo
Zgłoś
booohal 2013-01-04, 21:21 1
Na początku filmik śmieszny. W miarę rozwoju sytuacji zdałem sobie jednak sprawę, że większość giba lepiej ode mnie. Już nie jest śmiesznie...
Zgłoś
MrGeohot 2013-01-04, 23:40 1
positive dj's - jingle bell rock 2011 (original mix)

to oryginalny tytuł nuty... sie nie znacie to mordy w kubeł.

Zgłoś
sidian 2013-01-05, 20:21
Piwo dla autora za odwagę. Wrzucił technowikinga. Ciesz się tym piwkiem, póki możesz. Technowiking już do ciebie jedzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów