18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Tango
IjonTichy • 2012-11-13, 19:53
Generalnie zajebista rzecz, trochę zapomniana. Aha, nie ma cycków ani krwi, niestety

In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/
Make us stronger in our danger/

Wishbone Ash dziffko!
Zgłoś
Architeuthis Dux 2012-11-16, 0:31
SEMAFOR - kawał historii
Zgłoś
torro 2012-11-16, 2:20
Wulvghar napisał/a:

Nie ma cycków, bo jest cała goła baba! I ruchanko nawet się znalazło - no OK, masz piwko

A tak serio - to co to było? Historia jednego mieszkania? Ile to osób się przez nie przewinęło itp?

Boże , co za ignoranci na tym forum

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
K................i 2012-11-16, 3:24
Większego gówna dawno nie widziałem.
Zgłoś
masafahi 2012-11-16, 10:12
O ludzie, nie znać tego, to jak nie obejrzeć Ucieczki z kina Wolność, albo załóżmy killera... Przecież to jest historia polskiego kina, warto znać...
Zgłoś
voidinfinity 2012-11-16, 11:51 1
Robi wrażenie - ale tylko pod warunkiem że wyjaśni się gówniarzerii, że to było robione w tych czasach kiedy nie używano komputerów tylko robiono takie animacje ręcznie (cięto kliszę nożyczkami i zgrywano sekwencje klejem) Ten film btw. dostał Oskara.

Co tam ignoranci? Zmiękła kopara?

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Dekorator 2012-11-17, 19:23
jak nie m NIC CIEKAWEGO to nie dodawać

Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów