18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
BrunerOvned 2011-11-20, 10:35 2
Wszyscy podurnieliście z tymi cyckami. Co z tego że ma duże? Na starość w krzyżu piknie i zostanie jej robienie loda bez wstawania z wózka.

Oto ich prawdziwe zastosowanie!

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
b................6 2011-11-20, 12:23
Moja zona ma takiego lenia ze sie nawet do stanu majtek nie rozbiera ;p a co dopiero mialaby tak tanczyc;)
Zgłoś
kozakmaly 2011-11-20, 13:14
Kurwa Koli odbanowany...
Zgłoś
orbi666 2011-11-20, 15:52
uhhh aż mnie ręka boli
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2011-11-21, 0:27
Nie wiem jak to się nazywa ale odczuwam wstręt i obrzydzenie przed czymś takim(od razu informuje że jestem heteroseksualny i miałem zdrowe, szczęśliwe dzieciństwo). Kiedyś traktowano całą seksualność jako temat tabu, ale też dzięki temu nie dostrzegało się roznegliżowanych panien(przywodzących na myśl tylko i wyłącznie dziwki), bilboardów z piersiami, brzuchami i całego tego bezpruderyjnego odnoszenia się młodych pokoleń do sfery seksualnej. Wystarczy przysłuchać się tekstów którmi rzucają obecnie, by zrobiło się człowiekowi niedobrze. Większość będzie to miała pewnie głęboko w dupie ale nie interesuje mnie to. Ważne jest dla mnie że mogłem posmęcić i dzięki temu czuje się lepiej.
Zgłoś
lasyk 2011-11-21, 20:01
A ja tam pierdole.. Patrzyłem co ciekawego u niej w telewizji leci.
Zgłoś
PannaEwa 2011-11-24, 20:15
Wybaczcie, ale opanowała jeden ruch tylko, nie nazwałabym tego tańcem, a raczej pląsaniem.
Ciało ma dobre, to prawda, lecz z szacunku dla ludzi tańczących, temat powinien nosić inny tytuł.
Zgłoś
Pablo 2011-11-24, 21:57
ajjj !! simplemente Mamacita !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów