W ten sposób grzechotniki rywalizują o samicę. Walka polega na tym, że jeden drugiego ma przycisnąć do ziemi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jeszcze film z ruchanka wybranki przez zwycięzcę tu mi dać!
Najman vs grzechotnik
Ludzie też mają podobny rytuał. W szczególności te łyse osobniki na wiejskiej potańcówce. Mianowicie spotyka się dwóch łysych samców za dyskoteką lub w środku(jeśli samiczka jest w rui) i walczą o rzeczoną samiczkę. Wygrywa samiec, który drugiego samca pozbawi przytomności po czym samiczka i samiec wychodzą z bankietu i udają się czarnym BWM wygranego osobnika do mieszkania rodziców pana Lysego uprawiać miłość na 35 różnych sposobów.
Ujebałby jeden drugiego i by filmik trwał 10 sekund, a nie minute... Przy okazji byłoby wiadomo który zarucha.
kurwa myślałem ze to dwuglowy wąż z harda
Tak jak BongMan napisał...Jad nie zadziała, na swój własny, jeśli chodzi o gatunek(neurotoksyny zostaną zobojętnione przez system immunologiczny)
Może jak by Najmanowi upierdolić ręce to by nie klepał w matę, dłużej by walczył, węże nie mają rąk i ta walka trwała dłużej niż wszystkie Najmana
Tak, a zaraz podleci tu anakonda imieniem Mariusz Pudzianowski i zajebie obydwa i wydupczy samicę w kakao.
Film spoko. Bardziej niż nad techniką walki zastanawiam się co za twardziej filmuje 2 śmiertelnie jadowite, nabuzowane hormonami samce grzechotników walczących o samicę z odległości 2 metrów
Film spoko. Bardziej niż nad techniką walki zastanawiam się co za twardziej filmuje 2 śmiertelnie jadowite, nabuzowane hormonami samce grzechotników walczących o samicę z odległości 2 metrów
amre napisał/a:
Bardziej niż nad techniką walki zastanawiam się co za twardziej filmuje 2 śmiertelnie jadowite, nabuzowane hormonami samce grzechotników walczących o samicę z odległości 2 metrów
Właśnie dlatego można bezpiecznie do nich podejść. Dupcenie im w głowie,nie są w trybie polowania,a poza tym wąż(każdy jeden z jadowitych) nie traci jadu bezpodstawnie,jeśli straci całą dawkę z gruczołów jadowych, wytworzenie nowego jadu może potwać nawet do 8h.Najlepszym przykładem jest nasza rodzima żmija zygzatowa . . . tzw suche ukąszenie... jebnie ale tylko ostrzegawczo, bez użycia jadu.Miałem taki przypadek kiedyś,do huja tego skurwysyństwa jest tu na południu PL... ale za to zajebiście smakują z grila tak samo jak zaskrońce.... kto jeszcze nie jadł mięsa z węża... karkówka się chowa. . .
trochę jak walka na kciuki ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów