Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
.
.
.
.
.
.
i nawet się tak samo kurwi.
Mózg -500
ależ identyczna jak moja była, co do najmniejszego mięśnia i kształtu. Proporcje i takie charakterystyczne miejsca gdzie się zagina tkanka przy wyginaniu ciała, każda ma inaczej, a to po prostu xero! nawet ruchy identyczne
.
.
.
.
.
.
i nawet się tak samo kurwi.
Chyba Twoja urojona, a nie była.
Chyba Twoja urojona, a nie była.
Akurat tę szmatę puknąć to nie była by żadna sztuka, wystarczyło by się nawinąć jak jest najebana. mam kumpli co mają 1/1000 tego hajsu co ja, połowę mięśni, a pukają jeszcze lepsze panny. To, że ty nie ruchasz, nie oznacza ze inni jadą na ręcznym. wystarczy nie mieć żony, dzieci, nie chodzić do pracy. zadajesz się z małolatami zaczynasz z nimi imprezować i nie trzeba się starać. serio laski tej klasy są wszędzie. przejdź się do klubu. Te najostrzejsze suki są najłatwiejsze.
Akurat tę szmatę puknąć to nie była by żadna sztuka, wystarczyło by się nawinąć jak jest najebana. mam kumpli co mają 1/1000 tego hajsu co ja, połowę mięśni, a pukają jeszcze lepsze panny. To, że ty nie ruchasz, nie oznacza ze inni jadą na ręcznym. wystarczy nie mieć żony, dzieci, nie chodzić do pracy. zadajesz się z małolatami zaczynasz z nimi imprezować i nie trzeba się starać. serio laski tej klasy są wszędzie. przejdź się do klubu. Te najostrzejsze suki są najłatwiejsze.
Ale po co te wynurzenia i historie, z których najbardziej co bije po oczach, to twoje kompleksy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów