📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ehh, i pomyśleć, że za dawnych czasów można było sobie Ukrainkę kupić taniej niż krowe.
*urwa potencjonalni oglądający powinni być wcześniej poinformowani żę ta panienka nic sobie nie obetnie, żeby się nie wyc*ujać tak jak ja
viader80 napisał/a:
Polecam Arkone. Klimatyczna muza:)
Slava
Za Arkone zawsze piwko
W ogóle za wschodni pagan.
chuujowa nie podoba mi się
Nie imponuje mi to jakoś strasznie (a szkoda), ale piwo za to, że mogła przecież kurwa twerkować, a woli robić coś naprawdę fajnego.
"twerk" i "cos naprawde fajnego" w jednym zdaniu. zrob rozped i pierdolnij glowa w scianie
Ekspertem napisał/a:
up
Szaszka nie szaszka - niech ssie fistaszka.
nie musisz się publicznie chwalić że masz "fistaszka", choć przyznam że ciekawie ci go ktoś określił
@nexures jesteś bardzo przeciętnym trollem, nikt nie uwierzy że można być aż takim idiotą
W Krakowie jak to widzieli to aż im się w kieszeniach maczety otwierały
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów