📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Zamiast zdjąć obywatelsko kolesia mają niezłą beke, pewnie są w tym samym stanie.
widać że jakiś ostry popierdoleniec pojebany, gość się nadaje do zamknięcia a auto do zlicytowania
Aaa Świdwin, dziura pośrodku niczego i wsiury tankujące za 5 zika dla beki lub dla pelikanów jak wy.
kto nie tankował wystrzelony, niech pierwszy rzuci kamień
kto nie tankował wystrzelony, niech pierwszy rzuci kamień
Wystaw ryj
Pralpunkt napisał/a:
Za grube ustawka whuj
Zdziwko cię jebnie, jak o nim w radiu usłyszysz.
35i napisał/a:
w trakcie dojazdu na stacje i z powrotem samochód też spala paliwo.
A jak mam po drodze to ile spale?
0_rafiks_0 napisał/a:
Specjalnie dla Ciebie wersja obrazkowa
Jasne, a węża kupił w Castoramie.
sensualna napisał/a:
cwaniak, minimalna kwota kradzieży to 500 zł tak że to co robi to tylko wykroczenie
Po pierwsze, obowiązuje "kumulacja" czyli jeżeli wcześniej gdzieś zalał i zostało to zgłoszone na policję to się sumuje. Po drugie, tam skąd odjechał z wężem również nie zapłacił to mu doliczą koszt naprawy, a to już będzie grubo ponad 500.
hanskloswas napisał/a:
A jak mam po drodze to ile spale?
Klient za dwie dychy się odezwał.
Po huj ten film tutaj ? Pytam się po huj ?
Najlepsze jest to ze taki najebany idiota pojechal dalej w swiat...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów