I inne przysmaki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halino bende rzygoł. Popierdolony kraj jak lato z radiem.
McQurwa napisał/a:
A we wietnamskiej telewizji pokazują świat równoległy, czyli bigos, flaki, gołąbki
Jak im podasz te nazwy to na bank ugotują flaki i gołębie ;D A za bigos wnętrze flaków będzie robiło :p
Nie rusza mnie, mój kosz na bio odpady jest lepszy.
Zastanawia mnie jak bardzo ktoś musiał cierpieć głód, żeby zacząć jeść takie przysmaki.
Chujowa sprawa, nie popieram zadawania cierpienia bez przyczyny.
Tylko czekać aż znów coś opierdolą i jakaś zaraza pójdzie, jebane bydło.
Tylko czekać aż znów coś opierdolą i jakaś zaraza pójdzie, jebane bydło.
China (czy Azja pd wschodnia) to takie Afryki Azji. Z tym, że w Afryce łapią syfy od ruchania, tam od jedzenia.
habiTEK napisał/a:
a u Ciebie słownika ? czy za dużo browca.
Przepraszam, ze zjadlem literke, wysram Ci ja jutro
Już nie przesadzajmy. Połowa całkowicie zjadliwa, a ośmiornica to nic nadzwyczajnego, sam wszamałem parę dni temu.
W sumie , jak to komuś smakuje to niech 'żre".. ja ide na kebsa ..
Jakieś wodne mini-węgorzyki, ikrę, kraby czy krewetki człowiek wpierdziela ze smakiem. A to w sumie podobne robale. Może i te ichnie robactwo też dobre. Byleby oczyszczone i nie surowe. Trza by kiedyś spróbować po pijaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów