Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolony egoista!!!! Myśli tylko o sobie!!!! Nie pomyślał ilu osobom dzień rozjebał. Pociąg będzie musiał się zatrzymać, ktoś będzie musiał go posprzątać i wiele osób z powodu tak idiotycznej decyzji spóźni się do pracy albo na obiad do domu. Jebany egoista nie pomyślał o innych😤
Jemu to wszystko jedno... Możesz nawet go zwyzywać teraz . On to zrobił bo miał już dosyć.
A....jebał ich wszystkich pies...
I to pewnie nie raz
[ Dodano: 2024-10-15, 21:01 ]
Jemu to wszystko jedno... Możesz nawet go zwyzywać teraz . On to zrobił bo miał już dosyć.
I tak mam ochotę zajebać drugi raz takiego debila
Dobrze to zrobił, co za profesjonalizm 👏
Widać, że nie pierwszy raz to robi
panicznie boję się pociągów
Pierdolony egoista!!!! Myśli tylko o sobie!!!! Nie pomyślał ilu osobom dzień rozjebał. Pociąg będzie musiał się zatrzymać, ktoś będzie musiał go posprzątać i wiele osób z powodu tak idiotycznej decyzji spóźni się do pracy albo na obiad do domu. Jebany egoista nie pomyślał o innych😤
To nie Polska , tam jak widać pociąg jeszcze przyspieszył 😁
Tak byłoby by w cywilizowanym kraju. Tam mają w to wyjebane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów