Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolenie. Ile labradorów zagryzło ludzi?
Sam zdecyduj co o tym myśleć, mam znajomych z pitbullami i są to naprawdę poukładane zwierzęta, ale właściciele nad nimi pracują.
Nie ma nic bardziej wkurwiającego, niż gruba baba.
@: zazwyczaj to nie rasa a właściciel idiota jest genezą problemów z psem.
Tylko dlaczego praktycznie każdy film z jakiegoś przypału jest z tym zjebanym gównem typu pitbull amstaf?
Pewnie chciał się tylko przywitać.
Cieszył się, że ktoś go nakarmił ołowiem.
@: zazwyczaj to nie rasa a właściciel idiota jest genezą problemów z psem.
Prawda, ale jedno z drugim jest powiązane. Pojebani ludzie mają pojebane psy. To dlatego, że niedojebani i zakompleksieni nieudacznicy desperacko szukają szacunku u swoich ziomków i myślą, że będą go mieli jak kupią sobie groźnego psa. Ale ponieważ są słabi, nie potrafią takiego psa wychować i nad nim zapanować.
Lata temu czytałem wywiad z treserem psów, który mówił, że moda na groźne psy pojawiła się na początku lat 90-tych wśród członków mafii. I ci potrafili psa wychować, bo rękę mieli ciężką, a jak trzeba to i z buta potrafili zajebać. I dlatego ich psy były ułożone, można najwyżej mieć zastrzeżenia do metod wychowawczych.
Ale potem każdy dres z blokowiska chciał być groźnym gangsterem, kupował sobie takiego psa, ale był dla niego zbyt miękki i to pies rządził. I te psy atakowały przypadkowych ludzi, a nie te należące do autentycznych bandytów.
Zauważyliście że ta broń była gotowa do użycia. Gdy on trzyma dziecko drugą ręką. Majstersztyk ten cały kraj.
Mieszkając w takim kraju, gdzie ktoś może Cię odstrzelić na ulicy naładowana broń to nie tylko przywilej, ale wręcz obowiązek każdego myślącego mieszkańca. Jest w Polsce chujnia, ale cieszę się, że idąc ulicą nie muszę oglądać się za siebie, a na jarmarku świątecznym jedyne co mnie może "zastrzelić" to zbyt wysokie ceny tego syfu nazywanego jedzeniem.
Słuchajcie, prawda jest taka, że ten typ nie powinien odrazu sięgać po bron tylko znaleźć bezpieczne miejsce. mógł schować się w aucie lub za drzwiami domu/posesji zamiast odbezpieczac i celowac. Po całej sytuacji powinien ocenić wyrządzone straty i pociągnąć do odpowiedzialności właściciela zarówno finansowo jak i odebrać mu prawa sądownie do posiadania tego psa jak i w przyszłości innych ras tzw niebezpiecznych a psa skierować na tresurę i dać mu żyć bo to nie jego wina ze trafił w nieodpowiednie ręce. (A właściciel to skończony idiota. Jezeli już kupił sobie takiego psa to za każdym razem przed otwarciem bramy powinien upewnić się ze jest zapiety)
Ile śniegu twoja mama musiała zjeść, żeby takiego bałwana urodzić?
Jedna kula dla psa, druga dla właściciela.
Słuchajcie, prawda jest taka, że ten typ nie powinien odrazu sięgać po bron tylko znaleźć bezpieczne miejsce. mógł schować się w aucie lub za drzwiami domu/posesji zamiast odbezpieczac i celowac. Po całej sytuacji powinien ocenić wyrządzone straty i pociągnąć do odpowiedzialności właściciela zarówno finansowo jak i odebrać mu prawa sądownie do posiadania tego psa jak i w przyszłości innych ras tzw niebezpiecznych a psa skierować na tresurę i dać mu żyć bo to nie jego wina ze trafił w nieodpowiednie ręce. (A właściciel to skończony idiota. Jezeli już kupił sobie takiego psa to za każdym razem przed otwarciem bramy powinien upewnić się ze jest zapiety)
Co Ty.. masz 16 lat i przyklejasz się do ulicy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów