Piękny! Zobacz 😎
Piękny! Zobacz 😎
Niemieckiej wersji tej piosenki jeszcze nie słyszałem ,hujowa
no wlasnie lepsza w tej sytuacji niz oryginal, ojciec spojrzal i sie prawie przezenal nie wspiminajac ze w duchu sie pomodlil choc jest niewierzacy....
dzieci po urodzeniu czasem wyglądają bardzo dziwnie, może to wcześniak
moja koleżanka jak rodziła, miała za słabe skurcze i dzieciak jej się zaklinował na wyjściu, no i jak w końcu wyszedł, to był tak spuchnięty na buzi, że wyglądał jak mały potworek, po jakiś dwóch miesiącach mu przeszło i był już śliczniusi
potwierdzam!! xD
moja córka była brzydka jak gówno, prawie się rozpłakałem jak mi ją przez szybę drzwi w korytarzu pokazali. xDDD
ale potem to śliczny bombel, wiadomo.
potwierdzam!! xD
moja córka była brzydka jak gówno, prawie się rozpłakałem jak mi ją przez szybę drzwi w korytarzu pokazali. xDDD
ale potem to śliczny bombel, wiadomo.
Też czarna jest?
Niemieckiej wersji tej piosenki jeszcze nie słyszałem ,hujowa
po niemiecku wszystko chujowo brzmi.
a kto to kurwa jest?
No tak, ty raptem od paru lat w Polsce, to jak masz wiedzieć.
Tak, ma defekt. Jest mieszanką rasową.Zaraz zaraz, tak normalnie wyglądają mieszane noworodki? Czy ono ma jakiś defekt?
No tak, ty raptem od paru lat w Polsce, to jak masz wiedzieć.
I tak dłużej niż ty, takim russkim agentom ciężko wjechać do Polski, trza było u pisuarów wizę kupić, znany problem.
dzieci po urodzeniu czasem wyglądają bardzo dziwnie, może to wcześniak
moja koleżanka jak rodziła, miała za słabe skurcze i dzieciak jej się zaklinował na wyjściu, no i jak w końcu wyszedł, to był tak spuchnięty na buzi, że wyglądał jak mały potworek, po jakiś dwóch miesiącach mu przeszło i był już śliczniusi
Spoko, ale to inna historia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów