Znalezione na stronie gdańskiego studia Pandemonium Tattoo. Czekam na cytat ze szpilki, pozdrawiam.
Znalezione na stronie gdańskiego studia Pandemonium Tattoo. Czekam na cytat ze szpilki, pozdrawiam.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@CYCONAUTA Gdzieś trzeba wykorzystywać dopiero co zdobytą wiedze, dziś liczenie do 3 jutro kolory a kto wie po jutrze kształty?
Nie przesadzaj... kształty to dopiero w pierwszej klasie podstawówki, bo w przedszkolu dzieci miałyby za dużo pracy domowej. Po kształtach szlaczki, a później literki! Wreszcie teken będzie mógł sam napisać coś innego, coś od siebie, niż ctr+c ctr+v, oczywiście dla niego to "cirtl" + c i "cirtl" + v.
To nie chodzi o to głąby że Papież pełnił ważną funkcję kościelną,tylko o to ile dobrego zrobił dla świata,l
Wymień chociaż tych 10 dobrych rzeczy. Nie, przynajmniej 5. Lecisz. Tylko uczciwie - bez pomocy Google.
Już 1000 raz słyszę, że "nie wolno się śmiać", "tyle zrobił", "wielki człowiek". A jak padnie pytanie o konkrety to nagle cisza jak makiem zasiał.
Wymień chociaż tych 10 dobrych rzeczy. Nie, przynajmniej 5. Lecisz. Tylko uczciwie - bez pomocy Google.
Już 1000 raz słyszę, że "nie wolno się śmiać", "tyle zrobił", "wielki człowiek". A jak padnie pytanie o konkrety to nagle cisza jak makiem zasiał.
Z pomocą google
Jan Paweł II w całym swym pontyfikacie podkreślał jak ważne jest to żeby wzajemnie się szanować bez względu na religię, rasę, pochodzenie. Dążył do zjednoczenia wszystkich religii, był między innymi w cerkwii prawosławnej, synagodze rzymskiej jako pierwszy papież w historii a także w kościele luterańskim również jako pierwszy papież w historii. Jan Paweł II chciał aby ludzie tak samo jak on nie robili między sobą podziałów. Starał się jak mógł dobrze wypełnić swoją posługę licznie pielgrzymował wiedział, że dzięki temu uda mu się zjednoczyć więcej ludzi. Często kosztem było jego zdrowie mimo to on nie poprzestawał. Kochał Boga i swoich bliźnich w taki sposób że wzbudzał szacunek u innych wyznawców religii. Jana Pawła II kochają wszyscy za to jakim był papieżem, człowiekim myślę, że dobre jest określenie Jan Paweł II papież, który pozostał człowiekim. Dla każdego czlowieka miał życzliwe serce pełne ciepła miłości przebaczył człowiekowi który chciał go zabić. Cały świat pamięta jak przyszedł do niego do celi. Jan Paweł II w całym swym życiu pozostał oddany Bogu niejednokrotnie bardzo cierpiał. Nie poddawał się, przebaczał, kochał i szanował każdego człowieka. Wszystko w imię Boga dla którego posługi poświęcił całe życie.
Nie jestem wierzący,ale tego człowieka darzę należnym mu szacunkiem,jakby do mnie gościu strzelił to nie sądze że bym mu wybaczył
aż taki zły nie był, na pewno coś dobrego zrobił, z pamięci to można wymienić chęć obalenia komunizmu no i jakby nie patrzeć w jakiś tam nieznaczny sposób się do tego przyczynił
ogólnie jebać kościół, przestarzała organizacja która już się nie sprawdza, ich symbolem nie jest krzyż tylko $
niech żyje kult pieniądza
"Wiesz co?
-Co?
-Gówno!"
Tatuaz jest graficznie zajebisty moglby trafic na okladke plyty niekoniecznie na noge i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów