Ja tam nie czaję tej zajawki z tatuażami. Często są robione pod wpływem chwilowego impulsu, a później ich właściciele z chęcią by się ich pozbyli.
Jak ktoś nie dorósł do tatuażu to niech nie robi. Ja zrobiłem 4 lata temu i ciągle mi się podoba. Tylko jak sobie debile tatuują imiona dziewczyn/facetów to mnie szlak trafia.
"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałemkażdy mój tatuaż to historia, więc na stare lata będą dla mnie jak pamiątka. I na hasło "jak Twoje dziary będą wyglądać jak będziesz stara?" - zawsze myślę sobie - no tak , jako 80 latka bez tatuaży będę mieć boskie ciało - ale z dziarami będę wyglądać jak pomarszczona starucha - Fuckin' logic ;]
Pewnie jesteś pasztetem i gruba na dodatek i robisz sobie tatuaże żeby się dowartościować. Współczucia.
każdy mój tatuaż to historia, więc na stare lata będą dla mnie jak pamiątka. I na hasło "jak Twoje dziary będą wyglądać jak będziesz stara?" - zawsze myślę sobie - no tak , jako 80 latka bez tatuaży będę mieć boskie ciało - ale z dziarami będę wyglądać jak pomarszczona starucha - Fuckin' logic ;]
'historia' - tu sie tak najebalem, tylu dalam, nawet zgodzilam sie na tatuaz na tylku!
@up i to powiedział hejter z małym penisem żeby się dowartościować. Swoje współczucie wsadź sobie w swoją zacofaną dupę.
Ale to było słabe, próbuj dalej
Trzeba być idiotą by niszczyć sobie ciało pod pretekstem jakichś historii życiowych bądź przemyśleń. Buhaha to se kurna karteczkę nad łóżkiem przyczepcie.
Przyklej sobie na czoło karteczkę z napisem "MÓZG" bo moje przemyślenia na temat Twoich wypowiedzi sugerują wyraźnie, że jesteś idiotą.
Co Cię trafia?
Znalazlem dzis w sieci zbior dosc ciekawych zdjec emerytow ktorymi chcialem sie podzielic ;p
Reszta w komentarzu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów