📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Magnic napisał/a:
Ja też chce taką brodę. Z moimi chujowymi genami mam gołe łaty na brodzie i ni chuja nie idzie wyhodować takiej zajebistej.
podobno broda rośnie zauważalnie szybciej jeśli spodziewasz się seksu. Przykro mi. Najwidoczniej u Ciebie to nie sprawa genów
szpila_forever napisał/a:
To człowiek czy kobieta w końcu, bo nie rozumiem.
Niechcący to piwo, chciałem cytować :p
Już tłumaczę : dorosły człowiek ogólnie dzieli się na kobiety i mężczyzn (człowiek jest albo kobietą albo mężczyzną)
A że pada pytanie "jak nazywa się człowiek bez brody?"
to odpowiedzią na nie może być 'mężczyzna' lub 'kobieta'.
A że, jak wiadomo, prawdziwy mężczyzna ma brodę, to człowiek bez brody nie może być mężczyzną - ergp jest on kobietą.
Także nie wiem generalnie ani dlaczego ja się produkuję ani jak możliwie można by tego nie zrozumieć. Piszę z poświęceniem, jako żem jest chory, przeziębiony, także jak ja to w gorączce rozumiem to...
Chociaż teraz nie wygląda jak ciapaty.
greml1n napisał/a:
podobno broda rośnie zauważalnie szybciej jeśli spodziewasz się seksu. Przykro mi. Najwidoczniej u Ciebie to nie sprawa genów
Mity rozsiewaj dla swoich dzieci. Ja po ojcu mam chujowy zarost... chociaż i tak mam go więcej od niego ... właściwie to ogólnie mam więcej owłosienia od niego niż miał przez całe życie... Tak, testy na ojcostwo były robione...
chickeneatingcat napisał/a:
Niechcący to piwo, chciałem cytować :p
Już tłumaczę : dorosły człowiek ogólnie dzieli się na kobiety i mężczyzn (człowiek jest albo kobietą albo mężczyzną)
Kobieta to nie człowiek, nawet moja żona to wie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów