Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziwne te balkony chinole mają, coś ala chów klatkowy. Przecież w normlanym domu mam balustradę w okolicach pępka, mając 195 wzrostu. To ile to dziecko mogło mieć lat i ile wzrostu ze nie ogarniało że jebnie o ziemie jak kamień? 2.5 - 3 lata.
Ten balkon to chyba dla świnek morskich jest.
Mi wygląda na normalny balkon. Obstawiam tak, jak ty - 2.5 - 3 lata. Takie dziecko wiele potrafi, ale często nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji, dopóki czegoś nie doświadczy. Mój jest w podobnym wieku i od dawna potrafi otworzyć klamkę w oknie/drzwiach balkonowych. Podstawia sobie krzesło, gdy potrzebuje. Próbował wspinać się do szafki ze słodyczami, jak starsze dzieci. Jedna noga zaparta o lodówkę, druga o szafkę i wchodzić do góry. Jeszcze mu się nie udało. Ostatnio wymyślił, jak wyjmować blokadę z kontaktów. Bierze sobie jakiś kluczyk i nim wyciąga. Nie potrzebuje oryginalnej części do wyjęcia. Podstawi sobie, co tam znajdzie. Wszedł już na szafę w pokoju dzieci - naśladował, jak oni to robią. Na szczęście po wejściu siedział na niej i mówił, że spadnie, że nie może zejść. Starsze nas od razu zawołały. Gotował już sam w mikrofali jedzenie. Taka balustrada balkonowa to dla niego pikuś.
Pierwsze, co zrobiłem w nowym domu, to na piętrze w każdym oknie i drzwiach zamontowałem klamkę z zamknięciem. Klucze są schowane. Gdy starsze obczaiło gdzie są i zaczęło brać, to od razu przeniosłem. Trzeba też wyrobić w sobie nawyk zamykania po sobie na klucz ZAWSZE, niezależnie od tego, czy się jest samemu, czy nie.
I tak, jak napisał któryś przedmówca. Cisza w domu przez kilka minut oznacza, że coś kombinują i trzeba od razu sprawdzić.
Przyjemny filmik. Więcej takich.
Życzę ci żebyś nagrał i pokazał nam ze swoją córką/wnuczką :*
Halman Ty też miałeś iść w chusteczkę, Alle nie zdążyłem wyciągnąć.
pojebało was lajkujących z tymi żartami na temat Halmana,
to już takie oklepane, jakby kurwa gimbaza siedziała i piwa rozdawała
W Chinach to całkiem inaczej się podchodzi do takich sytuacji. Tam życie jest chuja warte
Jaki ból pipek u kwejkowych rurkowców
W Chinach to całkiem inaczej się podchodzi do takich sytuacji. Tam życie jest chuja warte
zrobią sobie następnego
Strzepałeś już kapucyna autorze?
a co, liczysz że się na połyk jeszcze załapiesz?
Jaki ból pipek u kwejkowych rurkowców
Znasz kogoś kto ma kolegę, który mieszkał w Chinach i ci co nieco opowiedział?
Czy poprostu wysrywasz swoje urojenia i fałszywe wyobrażenie świata?
Proste, tanie i skuteczne:
Znasz kogoś kto ma kolegę, który mieszkał w Chinach i ci co nieco opowiedział?
Czy poprostu wysrywasz swoje urojenia i fałszywe wyobrażenie świata?
Włąsnie o to chodzi, że nazbyt skuteczne .
Halman Ty też miałeś iść w chusteczkę, Alle nie zdążyłem wyciągnąć.
Czy ty się właśnie przyznałeś że jesteś jego ojcem ? Chciałeś mu pocisnąć a sam się zaorałeś XD
Zawsze mi się ręce pocą jak są filmiki ze spadkiem z wysokości, brrr.
Ostra nerwica lękowa. Idź do lekarza, poproś o eutanazję.
Typ na dole zlapał ta dwu letnią dziewczynkę.Oboje przeżyli. Miejsce akcji Wietnam.
Chyba niektórzy strzepali przedwcześnie, w sumie nic nowego.
9gag.com/gag/aV7M9XO - jak komuś chce się bawić w wrzucanie filmu to zgarnie może jakieś piwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów