📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie jest dobry a wręcz chujowy tak samo jak autor tematu. Idź być debilem gdzieś indziej. Razem z saddamem.
szkoda że mu nie wjebali.
Wtedy byłoby śmieszne
Wtedy byłoby śmieszne
Prawie jak policja no skurwysyny. Prawie robi różnice i to wielką !!!
gwindak napisał/a:
Nie jest dobry a wręcz chujowy tak samo jak autor tematu. Idź być debilem gdzieś indziej. Razem z saddamem.
Czy ja Cię obrażam internetowy napinaczu? Nie podoba się to nie oglądaj i morda...
Dzięki Bogu w Polsce istnieje coś takiego jak straż miejska, najbardziej potrzebna i niezbędna służba mundurowa jaka kiedykolwiek została powołana do służby. Co byśmy zrobili bez tych darmozjadów wystawiających mandaty za parkowanie, zakładających obrączki, karających za szczanie w miejscach publicznych czy za przeklinanie. Ze strażą miejską czuje się taki bezpieczny.
Dobry prank, nie pierdolcie sztywniacy
"Prank" byłby udany, gdyby go na izbę wytrzeźwień zabrali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów