📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobre to, bo dzisiejsza muzyka nie jest muzyką
Ale powiem, że nie wiem co to za babka i nie znam tego utworu
A to dlatego, że nie oglądam srelewizji i nie słucham radia - sam wybieram to, co ma trafiać do mojej głowy
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
A to dlatego, że nie oglądam srelewizji i nie słucham radia - sam wybieram to, co ma trafiać do mojej głowy
Obie wersje ch*jowe .
Czekamy na Twoją
Jak ktoś mądry na sadisticu napisał: Czy trzeba być piekarzem żeby wiedzieć, że chleb jest niedobry?
Koza rządzi do kurwy nędzy, i jakaś chujnia tego nie przebije.
fafal00 napisał/a:
owcy nic nie przebije...
Nie jestem ani zoofilem ani weterynarzem, ale do kurwy, dam sobie jaja uciac ze tam byla koza...
Jesli sie myle to dotrzymam slowa i filmik na harda jak znalazl.
to koza debile
Teraz czekac jak ktoś nagra swoją dupe i jak pierdzi do tego
pierwsze i to z titanikiem dobre, reszta suaba
koza wymiatała, a reszta to już chuj
koza wymiatała, a reszta to już chuj
Ant1984 napisał/a:
Dobre to, bo dzisiejsza muzyka nie jest muzyką
Czyli kontakt ze światem masz tylko przez internet? Ciekawe gdzie szukasz muzyki dla siebie? Na "laście", jutubie czy na fejsie? Hipokryta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów