Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ech przez ten filmik dorobiłem oglądalności na yt jakiejś pustej piosenkareczce dzisiejszego pop szitu. to zły sposób...
FRIX jak dobrze, że są na świecie ludzie którzy odróżniają normalną muzykę od dennego, pustego, gównianego, oklepanego, lirycznie próżnego, elektronicznie robionego, w chuj komercyjnego, masowego, nic nie wnoszącego, powtarzającego schematy, zapominanego po sezonie, przyciągajacego tępe laski, obsranego, nie mającego nic wspólnego z muzyką, klubowego jebania basami
sory, ale jedyna muzyka jaka mi daje ukojenie myśli to właśnie te JEBANIE BASEM
jak kurwa mam słuchać pełną, nieoklepaną, lirycznie sensowną,mechanicznie robioną, w chuj biedną, mniejszościową, wszystko wnoszącą, hipsterską, pamiętaną od początku świata, przyciągającą gejów, czystą jak dziewica, mającą wszystko wspólnego z muzyką, muzykę
podczas słuchania muzyki ludzie czasem drą ryja, jak podczas amputacji mózgu bez znieczulenia i weź tu śpij!
poza tym jeśli mam uczyć się/pracować przy pełnie lirycznej muzyce, powiedz mi jak? myśląc o tekście piosenki?
SORY MEMORY ALE KURWA MÓWIE WIELKIE NIE!
p.s. sam jesteś pusty
3. Oscar Pistorius
Fejk, justynka gdzie?
www19.zippyshare.com/v/33959737/file.html
Za te 9 piw które przybyły po moim kliknięciu 8 z nich dedykuje BongManowi!
Komu?
Polecam poczytać: pl.wikipedia.org/wiki/Taylor_Swift i później komentować.
Wcale taka zła nie jest, do tego od dziecka pracowała na sławę i to ciężko. Ładna jest i pomaga ludziom, więc odpierdolić się od niej
Polecam poczytać: pl.wikipedia.org/wiki/Taylor_Swift i później komentować.
Chyba cie pojebalo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów