📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tatuaże na mordzie +10 do żywotności były jednak za słabe
Zająłbym się tą laską z rury
Zesiusiałbyś się w majtusie, a nie zająłbyś się. Internetowy waligrucha jesteś.
Nawet całkiem fajne kurwy ma ten grubas. Macie namiary ?
kulawiec napisał/a:
Te "laski" wyglądają jak wygłodzone ćpunki. Te ruchy na róże jakby jakaś przyćpana była.
Ja pierdolę, jebnąć dwa byki w jednym słowie. W dodatku takim, które składa się z pięciu znaków...
Fajna byłaby debata prezydencka
Po pierwsze szkoda, że mu tego loda w dupe nie włożyła w trybie natychmiastowym by wstał, po drugie te dwa kurwiszony bym oblał benzyną i podpalił żeby zaczęły biegać i krzyczeć "o maj gat" a po trzecie gruby dostaje nobla za rozjebanie brudnopisu szkolnego, Dziękuje....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów