A oto filmik ukazujący, że zwykłe 15 minutowe przerwy w spokojnym liceum można bardzo urozmaicać w toalecie i zrobić dres party
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierdolicie jak potłuczeni, wy pewnie przerwy to albo na kuciu, albo w szkolnej czytelni spędzaliście - a ci na filmie przynajmniej umieją się zabawić
w takim razie w tym liceum sama gimbaza
Jebniete gimbusy. ZZa moich czasów w kiblu to sie palilo pilo anie tanczylo do huja.
Najchetniej przerobilbym ten filmik i dal podklad z Justinem Bieberem, ze to niby bawia sie przy tym czyms -.- Ale mi sie nie chce ;]
issenpl- zamiast pisać " za moich czasów" mogłeś napisać teraz, oszczędził byś czas.
dymion napisał/a:
szkoda, że nie zorganizowali tej imprezy pod "prysznicem'
Lubisz patrzeć na młodych chłopców podczas kąpieli?
issenpl napisał/a:
Jebniete gimbusy. ZZa moich czasów w kiblu to sie palilo pilo anie tanczylo do huja.
Fajnie mieliście, jak do chuja tańczyliście. Pewnie Pan od Wufeu lubił chłopców równie bardzo co Dymion
Chyba kibla nie rozjebali, więc browarek niech mają. Ale słabo to rokuje na przyszłość jak oni mają na moją emeryturę zapierdalać
dumad napisał/a:
powiedzcie mi że to nie w Polsce...
to, że na widac samych debili przy odglosach chuj wie czego nie znaczy, że to Polska
Tym bardziej, że przy szkole jest boisko z ładniutką zieloną trawka a nie kawałek asfaltu....
@uchy co Ty kurwa z tymi "młodymi chłopcami" i panem od wychowania fizycznego, wiesz z własnej autopsji ?
Festiwal Kiełbaskowy
ktos pewnie sral w kiblu, i ze strachu nie wie czy ma wyjsc czy jaki chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów