Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Tęcza sylwestrowa
T................N • 2013-11-13, 16:44
Spiker w radiu:
- Pani Gronkiewicz-Waltz orzekła, że odbudują tęczę tyle razy, ile będzie trzeba. "Narodowcy" zrozumieli, i dziękują za zaproszenie na sylwestra

Usłyszane w jakimś radiu, w robocie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
F................2 2013-11-13, 23:51
Pierolne se u mnie na wsi ogromna swastyke na rondzie, w koncu to symbol szczesci i pomyslnosci.
Zgłoś
EL_SENIORRO 2013-11-13, 23:55 3
podpalić nielubiany symbol - rozumiem
ale żeby atakować potem strażaków...
to nie są narodowcy tylko prawdziwi zboczeńcy wypaczeni przez pis
Zgłoś
Światłocień 2013-11-14, 0:28 2
Cytat:

Ale te kurwy wolą promować symbol pedałów (tak, taki jest cel tej tęczy) niż nakarmić głodujących. Pierdolone lewctwo-robactwo. Najważniejsza tolerancja, biedą zajmiemy się kiedy indziej.

Nie ogarniasz podstaw funkcjonowania społeczeństwa. Zgodny naród to dobrze funkcjonujący naród. A Wy tylko o karmieniu biednych pierdolić potraficie. Chcecie dać rybę, a nie wyhodować olchę na wędkę.
Zgłoś
eirelim 2013-11-14, 0:37
jakas zjebana pedalska tecza najwazniejsza podpalac ja za kazdym razem moj glos na nie dla spierdolonej pedalskiej teczy
Zgłoś
Alonso 2013-11-14, 2:43
@up
Obejrzyj sobie film American Beauty.
Może odkryjesz w sobie kogoś kim nie chciałbyś być.
Zgłoś
Z................y 2013-11-14, 6:48 2
wiesiors4 napisał/a:

Ta tęcza była niszczona kilka razy (3? 4?). Może zamiast tak wydawać po raz kolejny pieniądze bez sensu na coś, co najwidoczniej większości nie pasuje

To powiadasz więc że jeśli paru łepków sobie coś podpali to to jest zdanie większości? Mnie to wygląda raczej na bardzo radykalną i działającą wbrew prawu mniejszość próbującą narzucić swoje zdanie innym.

Dokładnie jak radykalni muzułmanie na zachodzie.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-11-14, 6:56 3
@wiesiors, jesteś nienawistnym małym chujkiem. Takim samym jak zadymiarze z Warszawy. Ale już nie długo po plecach smagnie cię batem kaczor z macierem.
P.S. A skąd wiesz tumanie, że większości ta tęcza nie pasuje?
Zgłoś
adamko 2013-11-14, 10:42
@wiesiors4
Skoro jesteś przeciw lewactwu to powinieneś mieć na uwadze fakt, że socjal też jest wymysłem lewicy. Każdy człowiek powinien mieć pracę i sam się wyżywić, a państwo powinno mu dać wędkę, a nie rybę. Czyli zamiast wydawać hajs na stołówki dla bezdomnych, to lepiej stworzyć im miejsce jakiejś pracy albo tani budynek mieszkalny i nie zdzierać z nich podatków od zarobku, ale to już grubsze ustawy są potrzebne które w tym chorym systemie nigdy nie przejda. A co do promocji pedalstwa w jakimkolwiek miejscu w Polsce to się zgadzam. WON MNIE Z TYM
Zgłoś
Loki91 2013-11-14, 14:17
Symbol sodomii na Placu Zbawiciela.
Chrystek się w grobie przewraca.
Zgłoś
jasiejag 2013-11-14, 19:02
@wiesiors4
Mnie z kolei zastanawia dlaczego miasto odnowiło tęcze, która miała być ekspozycją czasową, uwaga, na 3-4 dni przed Świętem Niepodległości, że już nie wspomnę iż stoi na PLACU ZBAWICIELA.... Zwyzywajcie mnie od Mohera itd. ale jak dla mnie jest to prowokacja
Zgłoś
rew123321 2013-11-14, 22:41
wiesiors4 napisał/a:

Ta tęcza była niszczona kilka razy (3? 4?). Może zamiast tak wydawać po raz kolejny pieniądze bez sensu na coś, co najwidoczniej większości nie pasuje lepiej zastanowić się kurwa co z nią jest nie tak a zaoszczędzone 70 tysięcy przeznaczyć na przykład na stołówki dla bezdomnych lub podarować je biednym rodzinom? Ta tęcza to jest porażka UM Warszawy. Ale te kurwy wolą promować symbol pedałów (tak, taki jest cel tej tęczy) niż nakarmić głodujących. Pierdolone lewctwo-robactwo. Najważniejsza tolerancja, biedą zajmiemy się kiedy indziej.

a teraz napiszmy po lewacku:
"/.../może tak zamiast niszczyć ja po raz kolejny zastanowić się kurwa nad sobą i iść pomóc biednym np. na stołówce kartofle poobierać? Ale te kurwy wolą tylko napierdalać zamiast pomagać rodakim. Pierdolone prawiczki. Najważniejsze buk, demolka i napierdalanka, biedą zajmiemy ise kiedy indziej"
Zgłoś
Buenor 2013-11-15, 0:24
pyszczycie i pyszczycie, a na referendum dupy nie łaska było ruszyć
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem