Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
260
co ty w kosciele mieszkasz? w rodzinie masz jakas wylegarnie?
Zjebie wsrod nauczycieli jest wiecej pedofili niz w kosciele.
Zapewne u ciebie w rodzinie ejst ich wiecej niz wsrod nauczycieli
Wylęgarnie pedofilów czarnych powinno się zakazać w tym kraju a nasrane kościoły powyburzać i zbudować domy.
Coś Ci się pomieszało... To tak jak ja bym mówił że jesteś gejem i popuszczasz szpare... Nie wszyscy to pedofile, ale większość to złodzieje
Dobra nie zesrajcie sie , nagle przedstawiciel srodowiska lgbt poczuł potrzebe pójscia do kościoła , gdzie codziennie prawie opluwa to miejsce i wyzywa na każdym korku ? Pomijam temat czarnych , bo to osobna kwestia , ale powód dlaczego ona chciała wejść do kościoła chyba jest nam wszystkim znany i to nie są modlitwy , więc da "dysłyminacja na tle wyznaniowym" jest wyssana z pizdy.
Pewnie pedałowi umiera w domu ktoś bliski przyszedł do księdza się pomodlić
Wylęgarnie pedofilów czarnych powinno się zakazać w tym kraju a nasrane kościoły powyburzać i zbudować domy.
Coś Ci się pomieszało... To tak jak ja bym mówił że jesteś gejem i popuszczasz szpare... Nie wszyscy to pedofile, ale większość to złodzieje
Jakim jebanym tępakiem trzeba być żeby walczyć o tolerancję a jak ktoś ma inne zdanie to już kurwa tolerancji nie ma. Co za kurwiszcza z tego lgbtzźż.
takie same jak tej jebane czarne karaluchy w kościele co żyją na cudzy koszt
najpierw pierdoli o miłowani, kochaniu i szanowaniu bliźniego, że wszyscy są równi, a później co ?
cały PiS, okazuje się że są równi i równiejsi, lepszy i gorszy sort
wracamy po woli do takiego kościoła co był kiedyś, jak byłeś psychiczny, miałeś inne poglądy to cię na stosie spalili
na razie starają się zaglądać każdemu do łóżka i narzucać swoje warunki, pierw pigułki zakazać, później może kondomy, a na końcu w formie pokuty będą baby dymać , a kolesie będą im laskę robić
czemu każdy podatnik musi łożyć na kościoły, a nie tylko ci co wierzą ? czemu z budżetu nie finansują jechowych, zielonoświątkowców czy jakiś tam innych ?
zobaczcie że całe te dziwne środowiska nie wpierdalają się do kościoła, tysiące ludzi chodzi co niedzielę do kościoła, są dobrymi prawymi obywatelami, ksiądz wpycha im z uśmiechem ten opłatek do dzioba nie wiedząc kim są i co robią, jak i z kim żyją i jest OK, ale zawsze musi się jakiś przypierdolić
Morda jebany muslimie, jesteście jeszcze gorsi.
A kundla wyjebanego na poligonie ktoś o coś pytał?
Buda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów