Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up. Nie jest sprzedajną kurwą. Nigdy nie nawijał o prawilności, biedzie i takim pierdoleniu. Nawijał o tym, że kiedy nadejdze czas gdy będzie miał hajs i wyjebane na wszystko, posłuchaj sobie "Wyścig szczurów" z zajebistej płyty S.P.O.R.T. i nie pierdol;) Nazywanie człowieka sprzedajną kurwą za to, że zrealizował swoje plany i marzenia wg Ciebie jest ok?
Po pierwsze to ziomek napisał "krowo" nie "kurwo". Czy nawijanie o prawilności i biedzie jest oznaką sprzedajności? Tede to klasyka polskiego rapu i mało, który raper dorównuje mu tak bogatą karierą muzyczną. Z drugiej strony wydawanie kilku płyt rocznie, robienie czego tylko się da, aby zdobyć pieniądze, uważanie się za nie wiadomo kogo jest w porządku?
Edmund....Ty nie chcesz zarabiać więcej(chyba, że jesteś milionerem)?? Jak wydaje dobre płyty to niech wydaje i codziennie, to ludzie je kupują, one nie sprzedają się same z siebie.
Ale akurat nie mówiłem o płytach. Bo choć nie lubię Tedego i jego rap mi nijak nie podchodzi to jednak kilka Jego płyt mam i Go szanuje. Zresztą... To co napisałem. Tede to kawał historii i mało, który raper mu dorównuje tak bogatą karierą.
Mówiłem o tym, że robi co tylko się da(a przeważnie to jest tandetne) żeby tylko zarobić kasę. Z samej muzyki żyłby dostatnie bo z tego co mi się wydaje to jest najlepiej zarabiającym polskim raperem z samej muzyki.
Dlaczego jest sprzedajną kurwą się pytacie?... Nie wierze, że trzeba to jeszcze tłumaczyć komuś. Nie chodzi o bitwe z Peją, ale o to co Tede robi/robił i robić będzie. Ale co ja tam wiem, zostanę nazwany gimbusem, który żyje dissami. Każdy ma swoje zdanie, ale żeby uważać, że Tede zasługuje na szacunek to pozdrawiam.
Zasługuje na szacunek i kropka.
(tak wygląda kropka -> . )
Co takiego Tede robił/robić będzie ? Robił i robi dobry rap i pewnie robił go będzie jeszcze długo, a to że ty tego nie potrafisz to takie bolesne? Ja nie potrafię robić figurek z Origami ale jakoś nie zamierzam hejtować tych którzy potrafią! Ogarnij się!
Wkurwia mnie ta jebana gimbaza!
ps. Krzysiu0909 wiesz tyle o rapie co o dziewczynach. Czyli nic.
Ale akurat nie mówiłem o płytach. Bo choć nie lubię Tedego i jego rap mi nijak nie podchodzi to jednak kilka Jego płyt mam i Go szanuje. Zresztą... To co napisałem. Tede to kawał historii i mało, który raper mu dorównuje tak bogatą karierą.
Mówiłem o tym, że robi co tylko się da(a przeważnie to jest tandetne) żeby tylko zarobić kasę. Z samej muzyki żyłby dostatnie bo z tego co mi się wydaje to jest najlepiej zarabiającym polskim raperem z samej muzyki.
Najlepiej zarabiającym raperem jest Gural.
Gural zawsze na propsie
Najlepiej zarabiającym raperem jest Gural.
Z samej muzyki(płyty, koncerty itd.) czy razem z ubraniami?
Poza paroma kawałkami Tede oferuje gorsze gówno niż Majka Jeżowska.
peeleny, robie hajs, mam ar maxy.
Poziom dla dzieciaków bogatych rodziców i lanserów, którzy gówno zrobią jak nie dostaną niczego na tacy.
Zresztą po co tłumaczę, wpisz Tede w youtuba, to pierwsze co zobaczysz to fele, hajs, auta, dzifki, koks i takie tam.
Aha Tede sam chciałby być polskim Jay-z a jedzie po innych.
Uprzedzę Was, abyście musieli pomyśleć trochę mózgiem, a nie pisać posty : gimbus, gimbus!
Jestem gimbusem, nie mam walkmana, "nie słucham klasyki na słuchawkach", nie wiem co to prawdziwy rap.
No no to może już wykorzystałem wasze argumenty.
gowno wiesz gowno widziales... Peja ktorego bardzo pewnie nie lubisz pocisna go w rymach.... tede jest raperema z wyboru ! tak sobie ubzdurał w głowie bez rymów że bedzie spiewał hip hop. Dobra śpiewa coś ma kase , od taty od mamy WEŻ TY SADOLU NAGRAJ PLYTE ?!?! Tede to taki koleszka z wawy.
@up. Nie jest sprzedajną kurwą. Nigdy nie nawijał o prawilności, biedzie i takim pierdoleniu. Nawijał o tym, że kiedy nadejdze czas gdy będzie miał hajs i wyjebane na wszystko, posłuchaj sobie "Wyścig szczurów" z zajebistej płyty S.P.O.R.T. i nie pierdol;) Nazywanie człowieka sprzedajną kurwą za to, że zrealizował swoje plany i marzenia wg Ciebie jest ok?
gowno wiesz gowno widziales... Peja ktorego bardzo pewnie nie lubisz pocisna go w rymach.... tede jest raperema z wyboru ! tak sobie ubzdurał w głowie bez rymów że bedzie spiewał hip hop. Dobra śpiewa coś ma kase , od taty od mamy WEŻ TY SADOLU NAGRAJ PLYTE ?!?! Tede to taki koleszka z wawy.
To zrób z siebie rapera z wyboru. Dla takiego debila jak ty rapowanie to pewnie taka prosta sprawa. IDŹ W PIZDU !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów