freestyle
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widze tą rozdziamdzianą gębe tede to mnie mdli ... tak nie trawie samej mordy tego typa ze sie w pale nie miesci...
dobra wrzutka
kocham taki lajtowy wolny styl <3
kocham taki lajtowy wolny styl <3
Pede jest żałosny!
I po komentarzach widac kto jest trolem kloszarda-ryszarda
Wszystkie występy Tedego w 4Fun Tv były dla jaj więc nie przeżywajcie tak tego.
RealPlaya napisał/a:
Lepszy Rysiu misiu nie?
lepszy dobry crunk, niz popowe gówno, po to to na sadistica wrzucił zeby smiac sie równo
a za rysiem nie przepadam, choc czasem go slucham, stronie od gówna, takiego jak pede, wystarczy ze mezo mniej sie skurwil niz ten bezel...
pierdolę... to jest chyba nawet bardziej wkurzające, niż ludzie, którzy dowodzą wyższości Behemotha nad Vaderem i odwrotnie...
tede jest tu cienki nie chodziło mi o niego i spadł na psy ale po szwedzku to mój ulubiony fragment
No dobra to moze bylo dla jaj. Ale czy prowadzenie operacji tuning w TVN czy bycie w jury w tym chujowym programie na polsacie to tez bylo dla jaj. Watpie ciagle mu hajsu za malo. Kiedys go lubilem i sluchalem jak nagrywal dobry rap a teraz zwyczajnie sie sprzedal i nie trawie go./ NIech sobie przypomni o czym nawijal w " Wyscigu szczurow"
No dobra to moze bylo dla jaj. Ale czy prowadzenie operacji tuning w TVN czy bycie w jury w tym chujowym programie na polsacie to tez bylo dla jaj. Watpie ciagle mu hajsu za malo. Kiedys go lubilem i sluchalem jak nagrywal dobry rap a teraz zwyczajnie sie sprzedal i nie trawie go./ NIech sobie przypomni o czym nawijal w " Wyscigu szczurow"
pavo247 napisał/a:
nie pomiajac jego ostatnich kawałków, to juz nie rap z przekazem tylko nadawanie o gównie i sprzedawanie gówna...
Yos_hi napisał/a:
nie pomiajac jego ostatnich kawałków, to juz nie rap z przekazem tylko nadawanie o gównie i sprzedawanie gówna...
Ale on na tym robi gruba kase, ma w dupie co tu piszesz na forum, bo w twarz byś tego i tak nie powiedział.
On tam Ty tu. A torolom zawsze dalego będzie do "Tam"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów