18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hue hue hue. Się przeliczył troszkę

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
pyotreck 2023-05-04, 21:06 24
VeIture napisał/a:

Robisz to pro bono

Robię to bo znam historię i potrafię samodzielnie myśleć.
Zgłoś
Halman 2023-05-04, 21:08 21
pyotreck napisał/a:

no to się kurwa nie popisałeś...
Zgłoś
pyotreck 2023-05-04, 21:12 23
Halman napisał/a:

no to się kurwa ne popisałeś...

Tak jak myślałem. Wysyp tępogłowych czerwono czarnych ameb

Zgłoś
tomnbb 2023-05-04, 21:13 22
pyotreck napisał/a:

Znając historie powinieneś wiedzieć, że moskwa zawsze nienawidziła Polaków (w końcu jako jedyni zdobyliśmy ich stolicę od zachodu). A z tym myśleniem (tym bardziej samodzielnym) to żeś pojechał.
Zasada jest jedna:nie ufaj nikomu z Moskwy i Berlina, nie wierz w sojuszników pokroju Francji i sam bądź gotowy do obrony swojego kraju. A przy okazji obserwuj jak twój największy nieprzyjaciel wykrwawia się najeżdżając Ukrainę.
Zgłoś
pyotreck 2023-05-04, 21:19 14
tomnbb napisał/a:

Znając historie powinieneś wiedzieć, że moskwa zawsze nienawidziła Polaków (w końcu jako jedyni zdobyliśmy ich stolicę od zachodu). A z tym myśleniem (tym bardziej samodzielnym) to żeś pojechał.
Zasada jest jedna:nie ufaj nikomu z Moskwy i Berlina, nie wierz w sojuszników pokroju Francji i sam bądź gotowy do obrony swojego kraju. A przy okazji obserwuj jak twój największy nieprzyjaciel wykrwawia się najeżdżając Ukrainę.

Dobrze. Przypomnij mi coś jednego co spowoduje że zaufam waszym braciom z czarnymi podniebieniami?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-05-04, 21:39 13
Zgłoś
skywalker75 2023-05-04, 21:46 11
A to ruski skurwysyn powinien dostać większy wpierdol, ale i tak brawo dla pana z Ukrainy

czarna fortuna
Zgłoś
WQuty 2023-05-04, 21:47 2
Tacy obrońcy ale do swoich strzelają nawet z dronów
Zgłoś
royal86 2023-05-04, 22:00 25
tomnbb napisał/a:

W ostatnich latach (aż do wybuchu wojny) naszym największym nieprzyjacielem gospodarczym i politycznym była Ukraina

Cuore Sportivo
Zgłoś
Skrzek007 2023-05-04, 22:09 4
Pyo, kupuj bilet i leć przez Moskwę na front. Takich naiwniaków najbardziej tam teraz szukają Myślisz, że jak poczekasz na kacapię z ichnią flagą na polskiej granicy, to Cię komisarzem ludowym zrobią?
Zgłoś
Stosidlo69 2023-05-04, 22:16 7
Ukrainska szmata
Zgłoś
boguslaw1234 2023-05-04, 22:22 7
pyotreck napisał/a:

Oj. Uważaj bo teraz banderowskie rycerzyki będą jechać po Tobie i pytać ile Ci płacą. Mi też wmawiali że dostaje ruble ale ku.wa na koncie sucho...

Ja raz wyłapałem bana, bo jechałem po szmacie banderowskiej z polskim paszportem. Ale taka tu poprawność polityczna.
Zgłoś
V................l 2023-05-04, 22:30 6
@up poprawność polityczna to jest wtedy jak sama nazwa wskazuje gdy stoi się po prawidłowej stronie politycznej sceny
A ta dla Rzeczpospolitej wygląda tak:
3maj ruskich najdalej jak można
Buduj mądre sojusze z tymi w których interesie jest co wyżej
I tyle
Każde odstępstwo od tych dwóch punktów świadczy o brakach w wiedzy z historii (tj brakach sprowadzających jednostkę do poziomu ameby- takie kardynalne wnioski żeby ruskich tępić to prawdziwy Polak powinien gdzieś w1-2 klasie podstawówki wiedzieć)
Zgłoś
Mez 2023-05-04, 22:35 10
Dokładnie, mimo wszystko z tych dwóch narodów to rosji zawdzieczamy obecny stan naszej gospodarki między innymi. Wystarczyło spojrzeć jak wschodnie niemcy wygladały do zachodnich. Wszedzie gdzie kacap to smród i ubóstwo. Niestety Ukraincy to twór na którego piętno pracowali czerwoni bracia. Po za tym propagadna ruska i komunistyczna swoje zrobiła. To nie jest wina ludzi na Ukrainie, tylko systemu komunistycznego przez którego tacy ludzie się stali. Bandera to napewno był fiut ale przecież tak zryli mózgi tym ludziom, że traktuja go jak bohatera. A co mają powiedzieć Koreanczycy? A po za tym co wy możecie wiedzieć jak żadej telewizji nie mozna wierzyć, radio to samo, internet czasem już nie wiem co jest prawdą a co fikcją. Nie bronię Ukraińców ale nie zamierzam kacapowi się kłaniać i się z nim bratać. A na Ukrainie bywałem kilka razy i dobrze sobie ten czas wspominam, żadna krzywda mi się nie stało a i dupeczki całkiem koleżeńskie.

Także system i jeszcze raz system niszczy narodowości.
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-05-04, 22:40 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów