Robię to bo znam historię i potrafię samodzielnie myśleć.
no to się kurwa ne popisałeś...
Robię to bo znam historię i potrafię samodzielnie myśleć.
Znając historie powinieneś wiedzieć, że moskwa zawsze nienawidziła Polaków (w końcu jako jedyni zdobyliśmy ich stolicę od zachodu). A z tym myśleniem (tym bardziej samodzielnym) to żeś pojechał.
Zasada jest jedna:nie ufaj nikomu z Moskwy i Berlina, nie wierz w sojuszników pokroju Francji i sam bądź gotowy do obrony swojego kraju. A przy okazji obserwuj jak twój największy nieprzyjaciel wykrwawia się najeżdżając Ukrainę.
czarna fortunaZnając historie powinieneś wiedzieć, że moskwa zawsze nienawidziła Polaków (w końcu jako jedyni zdobyliśmy ich stolicę od zachodu). A z tym myśleniem (tym bardziej samodzielnym) to żeś pojechał.
Zasada jest jedna:nie ufaj nikomu z Moskwy i Berlina, nie wierz w sojuszników pokroju Francji i sam bądź gotowy do obrony swojego kraju. A przy okazji obserwuj jak twój największy nieprzyjaciel wykrwawia się najeżdżając Ukrainę.