📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jagang napisał/a:
Dlatego katolskie kurestwo również powinno się wymordować.
To leć, wymorduj pół świata jak typowy komuch, bo wymieniłeś dwie główne religie.
W tle podobno płonie kopuła meczetu Al-Aksa, jednego z trzech najświętszych miejsc wyznawców Islamu.
Dlatego żydy rządzą światem że ich baby nie drą mordy jak pojebane w takich sytuacjach.
Jagang napisał/a:
Dlatego katolskie kurestwo również powinno się wymordować.
chyba gwiazda cię w dupie uwiera
CzerstWybut napisał/a:
Dość na wesoło przyjmują te rakiety
W takim razie życzę im więcej okazji do świętowania
Powinni wchlonac cala te Palestyne, a nie bawią się w jakieś rezerwaty dla Indian
Widzę ataki Palestyny i mam przed oczami warczącego ratlerka czy yorka co szarpie za nogawkę
Wystarczy kopnac i nakryje się nogami, tutaj wyglada to dokładnie tak samo. Tylko sytuacja się zaogni i jeszcze bardziej Izrael im dokręci śrubę.
Nie to żebym był pro Izrael ale takie są fakty, militarnie są top, oczywiście z pomocą Amerykanów .
Wystarczy kopnac i nakryje się nogami, tutaj wyglada to dokładnie tak samo. Tylko sytuacja się zaogni i jeszcze bardziej Izrael im dokręci śrubę.
Nie to żebym był pro Izrael ale takie są fakty, militarnie są top, oczywiście z pomocą Amerykanów .
rattt napisał/a:
Powinni ich wszystkich wsadzić do obozu koncentracyjnego i wymordować.
o mamy i odwaznego klepacza w klawisze przed komputrerem xDDDDDDDDDDDD polaeczek januszek
Zenonn napisał/a:
A Ty nie masz dostępu do informacji z pl ? Kler ma takie samo podejście do kobiet i również się lubuje w małych dzieciach. Więc nie pie**ol.
jesteś jebnięty? co ty pajacu wiesz o Kościele ? z forum sadistica czerpiesz wiedzę?
zielonydarian napisał/a:
jesteś jebnięty? co ty pajacu wiesz o Kościele ? z forum sadistica czerpiesz wiedzę?
Widać ćwoku, że jesteś fanatycznym kato-ignorantem. Zajęło mi to 30s. Pierwsze lepsze linki.
newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/radio-maryja-uczy-jak-byc-dobra-zona-...
mapakoscielnejpedofilii.pl/
remi1982 napisał/a:
Mam nadzieje, że Hamas jebańcom nie odpuści.
tobie stary pasem mam nadzieje że nie odpuści
eeskobar napisał/a:
W tle podobno płonie kopuła meczetu Al-Aksa, jednego z trzech najświętszych miejsc wyznawców Islamu.
nie siej fermentu,to drzewo się jara obok meczetu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów