📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słońce nisko pada,mógł jej wcześniej nie zauważyć..Ale baba..co ona miała we łbie?😡
panar3 napisał/a:
Nawet masz rację: w cywilizowanym kraju kierowca dostałby (słusznie!) karę za jazdę po pijaku, zaś tam w Kacapii zdejmą go za jazdę bez wymaganej prawem ilości alkoholu we krwi.Jak ten kierowca miał 0.1 nawet alko we krwi to i tak ma przejebane... durna cipa. Może żona tak faceta załatwiła?
jedynym wyjatkiem jest moja mama, 77 lat, mieszkamy sami razem, dbam o nia i doslownie ja chronie przed jej glupota i stwarzaniem niebezpiecznych dla niej sytuacji, ona generuje ich codziennie! bardzo duzo, czasami sie zastanawiam jak ona wogolle dozyla swojego wieku...
teraz świat jest inny, jak jako dziecko szlajałam się po okolicy sama chyba od 3 roku życia, wieź kurwa wypuść teraz trzyletnie dziecko, ja swoją córkę prowadziłam do szkoły do końca podstawówki, a ja szłam sama od pierwszej klasy, mało tego wszystkie dzieci chodziły same poza jednym chłopcem, którego prowadziła babcia, ale od był straszna pierdoła... świat się naprawdę zmienił
Wygląda na to, że kierowca też gada przez telefon, bo trzyma dłoń przy uchu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów