📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@czyhanastrychu mój stary, ale już nie żyje.
Chciałbym tylko zobaczyć twarz człowieka, który zadecydował o produkcji tej dennej szmiry.
Chciałbym tylko zobaczyć twarz człowieka, który zadecydował o produkcji tej dennej szmiry.
Jak spotkam kogoś z tych pedałów występujących w tej reklamówce mają wpierdol za zbezczeszczenie mojej ulubionej piosenki !
Dlatego od 5 lat sporadycznie oglądam tv, jedynie dla dobrego meczu, dokumentu bądź filmu i zajebiście dobrze mi z tym.
Proszę, pochowajcie mnie obok Sylwunia
AnonimowyAbstynent napisał/a:
No kurwa, a najlepsze w tym wszystkim jest to że jeszcze każą sobie abonament płacić. Masakra jakaś. Powinni kurwa jeszcze ludziom dopłacać żeby oglądali to chujstwo (mówię o ogólnej ramówce nie tylko tym syfie) w TVP. A najlepiej niech się się zakodują w pizdu a nie ludzi w chuja robią. Jak ktoś będzie chciał to sobie dekoder kupi haha.
"No kurwa, a najlepsze w tym wszystkim jest to, że" nie musisz tego kurwa oglądać.
Najlepiej to wypierdalaj oglądać sędzinę Marię Wesołowską na TVN, albo Dlaczego ja? na Polsacie. A jak to Cie kurwa nie satysfakcjonuje załącz sobie w piątek o 20 mega hit na TVN.
Zrozumiałeś aluzję czy mam Ci ją zakodować, żeby twój ograniczony umysł mógł to ogarnąć?
Rosjanie mają większą oglądalność niż oni, oczywiście mówię o tych z sadola
dżyjzys kurwa ja pierdole
Ruchałbym Urbańską
i jebał bym urbańską lalalla
@up to ta z czerwonymi włosami?
wiecie co? pierdolicie. Wpadnijcie na lepszy pomysł na program do ogólnopolskiej telewizji, napiszcie scenariusz i wyślijcie
ja uważam że jeżeli mamy ludzi, którzy zarabiają śpiewaniem, to powinniśmy ich pokazywać w telewizji i gdzie się tylko, kurwa, da, bo jak nie ich to kogo? Kaczyńskiego z Tuskiem?
Swoją drogą ten program ma taki PR że nie zdziwię się jak pobije wszystkie rekordy debiutu
ja uważam że jeżeli mamy ludzi, którzy zarabiają śpiewaniem, to powinniśmy ich pokazywać w telewizji i gdzie się tylko, kurwa, da, bo jak nie ich to kogo? Kaczyńskiego z Tuskiem?
Swoją drogą ten program ma taki PR że nie zdziwię się jak pobije wszystkie rekordy debiutu
Ja tam bym ruchnoł tego pulchniutkiego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów