📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Strasznie grzebal w glosie przy edycji. Za duzo czyszczenia i podciągania dzwiekow. Nie da sie sluchac bo brzmi jak robot...
ogoliłby się bo wygląda jak pojeb
sudiyo napisał/a:
Strasznie grzebal w glosie przy edycji. Za duzo czyszczenia i podciągania dzwiekow. Nie da sie sluchac bo brzmi jak robot...
bo tak ma brzmieć, w końcu to tematy muzyczne z gier, w których były zastosowane typowo elektronicznie dźwięki. Choć jak widać, po komentarzach nie wszyscy to potrafią zrozumieć.
alpha10 napisał/a:
Gówno z autotune'em. Nie dorasta CeZiKowi nawet do poziomu grzyba na piętach.
bo cezik autotuna nie używał nigdy... każda jego acapella to jeden wielki autotune.
Cezik to właśnie jedno chodzące gówno z autotune'em. A ten koleś na +, uśmiałem się. Wysłałbym mu nawet paczkę żyletek.
Każden jeden dźwięk przejebany autotunem po całości.
Na dodatek wszystko brzmi pedalsko. Gówno niegodne sadola.
Na dodatek wszystko brzmi pedalsko. Gówno niegodne sadola.
a w przerwach pali kościoły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów