W wersji hard rewanżu nie będzie...raczej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
nazwa kawałka to "Bastard" Metal on Metal
mooop12, rozumiem że czekałeś aż na końcu z granatu wyskoczy pajacyk i krzyknie taa daa tego chuja zostaw sobie...wolę cipkę
Dla zainteresowanych to Metal On Metal - Bastard
Dla zainteresowanych to Metal On Metal - Bastard
kibicowałem niebieskiej...
kurwa, po co 3.33 ? żeby oglądać jak jakiś grubas wywala jęzor a inny koleś ma minę jakby doszedł pierwszy raz w życiu. Powinny być dwa trzy odbicia i finito.
Dalione napisał/a:
2:35 - Linekk ?
I 2:37 też.
A okulary czasem noszę, aby inteligentniej wyglądać.
Jak dla mnie ta bardziej okrągła wersja granatu (nie pamiętam nazwy) ręcznego by tu lepiej pasowała.
ale szajs... taki granat to by rozjebał nie tylko tą w czerwonej bluzce, ale i 2 dziewczynę, publiczkę, sędziego i całe studio... no ale jak coś spierdolić to na całego
trzyma w napięciu najdłuższe 3 minuty 33 sek. mojego dzisiejszego dnia
Ale fake Mogli się przynajmniej postarać. Już pomijam to, że granat oczywiście się tak nie odbija, wiadomo. Ale po pierwsze to zawleczki od granatu NIE DA SIĘ wyciągnąć zębami (sam sprawdzałem na ćwiczebnym ^^), prędzej polecą zęby. Po drugie łyżka po wyjęciu zawleczki odskakuje sama, a tu nie dość, że nie odskoczyła, to jeszcze cały mecz była na miejscu. Ogólnie cienkie.
Przez te 3 minuty urodziło się 40 chinoli więc straty niema a ja chcę takie mecze codziennie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów