Fszyscy wyznający teorie spiskowe som gupi.
Świnie też tak myślą
Co innego można powiedzieć o kimś kto wierzy w coś czego nie da się udowodnić?
W domu możesz sobie wymyślać swoje mongolskie teorie i robić z nimi co chcesz ale tu mów konkretnie o co ci chodzi i to udowodnij albo szczym ryj i nie wkurwiaj ludzi od rana.
@up
Widzę że kolega też na 3. lekcję dzisiaj.
Jak mogłeś, przecież wiesz co teraz będzie. Zemsta, życie nienawiścią, założenie kolejnych 15 kont i negowanie wszystkiego. Nie wolno zabierać człowiekowi nadziei, że ma coś mądrego do przekazania. Przecież taki był fajny, prawie amerykański.
Przecież nie o to chodzi na sadistic. Przecież każdy normalny użytkownik widzi, że ten portal się już dawno zamienił w taki pudelek pseudo narodowców, "patryjotów" i ciemnogrodu wszelakiego. Co byle gówno podnoszą do rangi naukowej, co byle wypociny kogoś chorego psychicznie przerabiają w spiskową teorię dziejów. Że o przydupasach przydupasów nie wspomnę. Tak to się kręci. Liczyć na jakąś sensowną wymianę zdań możesz raz na miesiąc, chyba że ktoś za taką uważa rzucanie inwektywami i mimowolne udowadnianie swojego upośledzenia. Z nadzieją, że im więcej obelg, tym bardziej się jest członkiem tej społeczności. Rzekłem, się nagadałem a cymbały i tak nie zrozumiejo.
Przykro mi, że zniszczę twój światopogląd, ale - uwaga - świnie nie myślą! Jedynym zwierzęciem, które myśli, jest człowiek.