📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałam nadzieję, że ją zacznie na tej ladzie ruch*ć
Zachował się honorowo. Fakt faktem, gdy była w powietrzu i trzymał ją za nogi, mógł je rozszerzyć i zajebać kopa na pizde. Na bank by już nie wróciła. Tępa dzida
głupi jakiś, prawdziwy sadol by wymacał
normalnie uwielbiam filmiki kręcone przez szparę w zębach
Puść mnie puść mnie i zaraz znowu leje ja pierdole jakie to tępe jest. Nic tylko za włosy i zajebać o lade to sie kurestwo nauczy.
Ma gość cierpliwość..
W dwudziestej sekundzie słychać krzyk: kuuurrrwa.
Kobiety zawsze tak robią, nie wiedzą kiedy dać spokój, o ile ktoś im nie wyjebie w ryj, co nie zdarza się zbyt często. Jak się z kobietą siłujesz to będzie Cię atakowała tak długo aż to Ty się ostatecznie nie poddasz, bo zacznie Cię to nudzić: P Ja swoją zamykałem w kiblu i trzymałem drzwi aż się nie uspokoiła, bo inaczej "Puść mnie! To boli!" "Auuu! Robisz mi krzywdę!"... jak puścisz to znowu atakuje, a jak jebniesz to się obrazi żeś damski bokser... Pojebane są jakieś. Najlepsze jest to, że zawsze same zaczynają i nie reagują na żadne próby uspokojenia: P
a mogl zabic.....
Leave Britney alone !!
Ma taką samą myśl przewodnią jak np. Najman
"ZESRAJ SIĘ A NIE DAJ SIĘ"
"ZESRAJ SIĘ A NIE DAJ SIĘ"
Nie wszyscy hamerykanie nagrywają przez dziurkę od klucza bo nie wszyscy maja te chujowe szajsphony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów