Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no kurwa, ale jak nigdy nie obsługiwała takiej rzeczy, to skąd może wiedzieć że trzeba blokadę zdjąć żeby kręcić w drugą stronę? Ona ma wodę w kranie, nie w studni... pewnie 3/4 z was by podobnie się pierdoliła z tym tematem, póki nie pokazaliby wam jak to ogarnąć
Ty tak poważnie..? W fajnym się towarzystwie obracasz skoro 3/4 z was nie ogarnia mechanizmu działania kołowrotka z zapadką. Mam nadzieje, że "nie pokazali Ci" jak się płodzi potomstwo.
I taka znajdzie bogatego księcia co liczy się dla niego cycki i dupa.
Co w tym złego, skoro wszyscy zainteresowani są zadowoleni? Pamiętaj - chcącemu nie dzieje się krzywda.
Chętnie bym ją wyruchał
Oby dzieci nie było, bo głupie to będzie po rodzicach.
Silikon z dupy przeszedł do resztek mózgu i mamy rezultat zostały tylko opcje jebania i ssania pały... ciekawe jak sobie radzi z oddychaniem
Oooo mamy tu zazdrosną Julkę. Zacznij ćwiczyć a też będziesz miała taką dupę a nie gnijesz przed kompem
Oczywiście, że to nie jest fejk. Pizdy są nienaturalnie głupie i jest na to bardzo dużo dowodów. To jest upadek cywilizacji. Zobacz, kobiety są niemalże wszedzie tam gdzie są faceci; w policji, wojsku, jeżdzą ciężarówkami, są politykami, lekarzami itd. To tylko kwestia czasu, aż stanie się coś bardzo niedobrego. Kobiety w przeszłości były dyskryminowane nie bez powodu. Tylko teraz nastały pojebane czasy gdzie czarne jest białe, białe jest czarne, lewo to prawo i na odwrót. Faceci maja pizdy a kobiety kutasy. To jest upadek cywilizacji i ten świat jaki znamy długo już nie potrwa.
Ja na twoim miejscu nie śmiałbym się z rówieśniczki, bo na pewno lepsza nie jesteś. Idź zadbaj o kolana, bo na pewno się jeszcze przydadzą.
A widzisz, przydadzą - w porównaniu do całego ciebie bezużyteczna zakolizno
Zutylizuj się i to czym prędzej i przydaj się do jednego - nagraj w związku z tym jakiś materiał na harda.
Oooo mamy tu zazdrosną Julkę. Zacznij ćwiczyć a też będziesz miała taką dupę a nie gnijesz przed kompem
Julkę? Oj ty głupiutka kurwo
Nawet jakbym zobaczył coś takiego na żywo, to domyśliłbym się, że kobita nie próbuje zaczerpnąć wody ze studni, tylko znaleźć chuja do dupy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów