Pewien polak pokazuje jak poprawnie pić Tequile
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na chuj mu ta cytryna w oczy ?
za lekarstwo piwo chociaz powinna byc wodka
Generalnie sposób picia tego "drinka" nazywa się Tequila Suicide i nie należy do nowości.
Widziałem to kiedyś na żywca, taki beznadziejny szpan ale kolesia wykręciło zdrowo.
Widziałem to kiedyś na żywca, taki beznadziejny szpan ale kolesia wykręciło zdrowo.
Kurwa myślałem, że poślini pierś dziewczynie, posypie solą. Wleje jej tequile w pępek i wsadzi w usta kawałek cytryny. I na koniec skosztuje. A tu taki gniot.
Może ktoś, kiedyś go jeszcze nauczy pić takie trunki.
Może ktoś, kiedyś go jeszcze nauczy pić takie trunki.
konkrator
Aż musiałem się zalogować, żeby napisać, tyś pewnie jakiś szwab iż nie wiesz że dla Polaka wypić wódkę z gwinta i się nie skrzywić to nie problem.
ps. albo masz 12 lat i prawiczek he he he
Aż musiałem się zalogować, żeby napisać, tyś pewnie jakiś szwab iż nie wiesz że dla Polaka wypić wódkę z gwinta i się nie skrzywić to nie problem.
ps. albo masz 12 lat i prawiczek he he he
kto następny? czekamy kto zeżre psie gówno, zapije moczem zmieszanym ze spirolem i natrze se oczy tabasco denaturatem...a potem ruska ruletka...czekamy... bo na hardzie troche zwolniło
halabardy czlowieku co ty wogole piszesz nagraj siebie cwaniaczku jak pijesz z gwinta pozniej ocenia, widzialem jak sie pije tak tequille na zywo wiec mi nie wmawiaj ze to POLAK wiec sie nie skrzywi halabardy najpierw wyprobuj pozniej oceniaj PFD!!!
Coś Wam powiem, ale większość i tak nie uwieżrzy. Przeszło 10 lat temu byłem z międzynarodową ekipą w czechach. Pijaństwo non stop - Polacy, Rosjanie, Czesi i grupka Francuzów. Piliśmy głownie rum, vódkę i Tequile właśnie. Na jednej z imprez w czasie jakiś tam wygłupów ktoś wpieprzył sobie cytryne w oko. Potem dośc szybko wpadliśmy na pomysł z solą przed wypiciem Tequili.
Tak zrodził się drink który stał się modny po 10 latach. Nazwaliśmy to Tequila Crazy Crazy.
Najlepsze jest to, że po kilku latach znów byłem w Czechach i pod ta nazwą spotkałem się z tym w Pradze
Ruskim drin też się podobał, tyle, że oni maja serio jaja ze stali - potrafili wpiprzyć sobie cytrynę w oko bez jakichkolwiek emocji.
Francuzi chyba tego nawet nie próbowali.
Byli tam tez Niemcy - tyle, że oni po każdej imprezie, albo w jej trakcie dostawali łomot, zamiast gorzałki. Jakoś tak nas nachodziło zawsze =)
Tak zrodził się drink który stał się modny po 10 latach. Nazwaliśmy to Tequila Crazy Crazy.
Najlepsze jest to, że po kilku latach znów byłem w Czechach i pod ta nazwą spotkałem się z tym w Pradze
Ruskim drin też się podobał, tyle, że oni maja serio jaja ze stali - potrafili wpiprzyć sobie cytrynę w oko bez jakichkolwiek emocji.
Francuzi chyba tego nawet nie próbowali.
Byli tam tez Niemcy - tyle, że oni po każdej imprezie, albo w jej trakcie dostawali łomot, zamiast gorzałki. Jakoś tak nas nachodziło zawsze =)
Widać ze kolo obeznany jak ścieżki układać, mógł to zrobić visą albo masterem:D
pizda nawet krechy nie umie porządnie zrobić
Łi tam, co to kurwa ma być,spróbuj gościu zupy z wódy, wlej gorzałe go garnka, dorzuć chlebek łap za łyżkę i wiosłuj chłopie i na koniec zrób swój popisowy numer - wóda z gwinta, możesz do akcji zaangażować kolegę z chwytnymi nogami.
Szkoda mi takich ludzi......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów