Prawidłowe zabezpieczenie przyczepy przed kradzieżą. Co ciekawe, stoi tak już ładnych kilka miesięcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
przyczepa jak przyczepa, ale kto kurwa jeździ matizem złotym?
Ten, kogo nie stać na Ferrari czerwone
Kąt nachylenia i wysokość słupa powodują, że łańcuch jest niemożliwy do ściągnięcia mimo, że na pierwszy rzut oka wskazuje co innego. Dlatego stoi ona do tej pory. Aby ją zajebać trzeba ze 4 no najmniej 3 chłopa. Koszt najemników przewyższy wartość przyczepki dlatego nie opłaca się jej po prostu kraść. Chyba, że zrobią o hobbyści.
może to zabezpieczenie przed złodziejami ze świata 2D, takiego z widokiem od góry jak w gta
Pewnie ten "dyszel" po opuszczeniu tyłu, nie wystaje poza ten słupek.
Przecież te słupki trzymają się gorzej niż Tusk swoich obietnic.
Śmiejcie się, ale ja musiałem kurwa pojemniki na śmieci łańcuchami przypętać, bo mi miesiąc temu zajebali. No kurwa pojemniki na śmieci... Oczywiście śmieci się w nich znajdujące zostawili
a może kolo przypiął bo było trochę z górki? poza tym, jeśli mocno ścisną ten łańcuch, to trzeba się będzie przynajmniej trochę natrudzić, żeby go górą zdjąć.
nie nie jestem ekspertem, tylko co po niektórzy z was są fajtłapami życiowymi nieskalanymi pracą fizyczną.
nie nie jestem ekspertem, tylko co po niektórzy z was są fajtłapami życiowymi nieskalanymi pracą fizyczną.
Łódź, Retkinia, koło bloku 192 i 193, idąc od strony Lidla :3
jutro tam będę, zobaczę czy nikt się nie skusił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów